• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2019

11:40

SVET JE BRUJAO O SVAĐI NOVAKA I RODŽERA! Federer konačno progovorio o našem asu!

Tenis

SVET JE BRUJAO O SVAĐI NOVAKA I RODŽERA! Federer konačno progovorio o našem asu!

Podeli vest

Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković zajedno su osvojili 55 grend slem titula, dugo vladaju teniskim terenima, ali su i dalje glavni faviriti na velikim takmičenjima

Švajcarac priznaje da sva trojica rade nešto posebno za "beli sport".

- Svi pišemo istoriju na svoj način. Zajedno smo dali intervju za jednu britanski televiziju i mislim da smo to uradili prvi put zajedno. Poznajemo se dobro, ali je to bili vrlo neobično iskustvo - priznao je Federer.

ĐOKOVIĆ JE KRIV ZA SVE! Cicipas otkrio šta mu je rekao srpski as!

NADAL OPET KUKA: Zbog povreda sam propustio više grend slemova od Đokovića i Federera!

 

Rodžer je pohvalio najveće rivale i priznao da je ipak bliži sa Nadalom nego sa Novakom. Podsećanja radi, često se spekuliše da Srbin i Švajcarac nisu u najboljim odnosnima.

- Oni su neverovatni igrači. Možda sam malo bliži sa Rafom nego sa Novakom, ali sam odigrao više mečeva sa Đokovićem. Rivalstvo je fantastično, nadam se da će se nastaviti. Mečevi protiv Rafe na Rolan Garosu i Vimbldonu su bili sjajni, ako i protiv Novaka u Londonu prošle nedelje - dodao je Rodžer. 

OPASNA PRETNJA ZA VELIKU TENISKU TROJKU! Mladi lav najavljuje kraj dominacije Đokovića, Nadala i Federera!

RODŽER SE OTVORIO! Federer: Ono što radimo Novak, Rafa i ja je LUDOST!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija