• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2019

11:32

NIŠTA NOVO, FEDERER OPET PLAČE! Evo ko je rasplakao Rodžera, a nije Novak! (VIDEO)

Tenis

NIŠTA NOVO, FEDERER OPET PLAČE! Evo ko je rasplakao Rodžera, a nije Novak! (VIDEO)

Podeli vest

Aleksander Zverev i Rodžer Federer odigrali su egzibicioni meč u Buenos Ajresu koji je Nemac dobio u dva taj brejka

Navijači su se odlično zabavili, a posebno emotivan momenat bio je kada je uoči meča sa velikog video bima, slavni fudbaler Dijego Maradona uputio poruku Švajcarcu.

SVET JE BRUJAO O SVAĐI NOVAKA I RODŽERA! Federer konačno progovorio o našem asu!

NADAL OPET KUKA: Zbog povreda sam propustio više grend slemova od Đokovića i Federera!

 

Federer se rasplakao dok je slušao šta mu poručuje veliki "El Pibe".

- Zdravo gospodaru igre, mašino, kako te ja zovem! Bio si, jesi i uvek ćeš biti najveći. Nema nikog kao što si ti. Želim da znaš da ako imaš bilo kakav problem dok su u mojoj zemlji, možeš da me pozoveš i kažeš šta ti je potrebno -  rekao je između ostalog Maradona, koji je pre nekoliko dana podneo ostavku na mesto trenera Gimnazije.

 

 

Bonus 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija