• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2019

15:33

SUDIJE NAS UNIŠTAVAJU! Đoković i Troicki besni,  vikali na arbitra, umalo ga nisu zgromili! (VIDEO)

Tenis

SUDIJE NAS UNIŠTAVAJU! Đoković i Troicki besni, vikali na arbitra, umalo ga nisu zgromili! (VIDEO)

Podeli vest

U drugom setu četvrtfinalng meča Dejvis kupa između Novaka Đokovića i Viktora Troickog s jedne i Karena Hačanova i Andreja Rubljova s druge strane bilo je vrlo burno na terenu

Tokom drugog seta Srbija je imala tri vezane brejk lopte. Đoković i Troicki nisu iskoristili prvu, a onda se desila sporna, ali ne preterano retka situacija.

Andrej Rubljov je odservirao drugi servis, linijski sudija je zvao aut, a Đoković je ritern zakucao u mrežu. Usledila je korekcija glavnog sudije Nika Helverta, ali i linijskog koji je ispravio samog sebe. Helvert je potom odlučio da poen dodeli Rusima.

NOVAK JE ZID, PORED NJEGA NIŠTA NE PROLAZI! Srpski as je ovim potezom sve ostavio bez teksta! (VIDEO)

BRAĆA RUSI BEZ MILOSTI! Krajinović počišćen za 52 minuta, Srbija gubi u četvrtfinalu Dejvis kupa! (VIDEO/FOTO)

 

Zašto? Zato što je zauzeo stav da uzvik linijskog nije uticao na Novaka i da je došao nakon što je srpski teniser već riternirao lopticu koja je završila u mreži.

Usledio je momentalni prigovor Troickog i Đokovića, a u raspravu je uleteo i selektor Nenad Zimonjić. Ipak, Helvert nije popustio i ni dolazak supervizora na teren nije pomogao Srbiji da se poen ponovi, već je dodeljen Rusima.

 

 

Viktor i Novak su ipak napravili brejk i poveli s 3:1, a onda i potvrdili brejk. Ipak, Rusi su uspeli da naprave brejk u gemu u kojem je viđen još jedan sporni detalj. Na 4:2 došli do dve brejk lopte, Đoković je odlično odservirao, a posle riterna Troicki samo zakucao lopticu na protivničku stranu terena.

BRAĆA RUSI BEZ MILOSTI! Krajinović počišćen za 52 minuta, Srbija gubi u četvrtfinalu Dejvis kupa! (VIDEO/FOTO)

RAFA STAO NA NOVAKOVU STRANU! Evo u čemu je Španac podržao Đokovića!

 

Helver je tada napravio korekciju, rekao da je Novakov servis bio u autu, a posle čelendža pokazano je da sudija nije bio u pravu. U toj situaciji poen je ponovljen i nije dodeljen Srbiji, jer je prekinut pre nego što se završio, to jest odmah posle lošeg, ali uspešnog riterna.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija