• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2019

12:32

FEDERER OZBILJNO ZAPRETIO ĐOKOVIĆU! Švajcarac otvoreno izaziva našeg asa!

Tenis

FEDERER OZBILJNO ZAPRETIO ĐOKOVIĆU! Švajcarac otvoreno izaziva našeg asa!

Podeli vest

Rodžer Federer i Aleksander Zverev odigrali su egzibicioni meč u Meksiko sitiju pred tačno 42.517 gledalaca što je ubedljivo najveća poseta jednom teniskom susretu do sada

Federer je iskoristio priliku i poslo poruku rivalima pred početak naredne sezone, pre svega prvog grend slema u godini, Australijan opena, na kojem titulu brani Novak Đoković.

- Treniraću naporno tokom pauze, znam da mogu da osvojim titulu na Australijan Openu. Imao sam tamo dve neverovatne godine, 2017. i 2018. kada sam pobeđivao. To nije bilo tako davno i to mi daje nadu da mogu to ponovo da učinim - kazao je Federer.

ISCRPLJEN SAM! Đoković jedva dočekao kraj, već spakovao kofere!

(FOTO) NEPRIKOSNOVEN! Đoković je najbolji teniser ove decenije, ove brojke sve pokazuju!

 

Otkrio je Švajcarac šta su mu prioriteti u 39. godini.

- Melburn je prvi veliki turnir sezone i svakako da je prioritet. Takođe i Vimbldon, tako je bilo oduvek. To ne moram ni da napominjem. I Olimijske igre, igraću u Tokiju, biće uzbudljivo. Ostalo, kako sezona bude išla. Nadam se da mogu do dobrih rezultata na US Openu i da ću igrati na ATP tur finalu. Imam mnogo važnih stvari, u ovoj fazi karijere svaki turnir je za mene važan - poručio je Rodžer. 

RAFA STAO NA NOVAKOVU STRANU! Evo u čemu je Španac podržao Đokovića!

SVET JE BRUJAO O SVAĐI NOVAKA I RODŽERA! Federer konačno progovorio o našem asu!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija