• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2019

10:59

SRAMOTA, OTPISALI NOVAKA! Beker i Henman uverenu da Đoković OVAJ TURNIR NEĆE OSVOJITI!

Tenis

SRAMOTA, OTPISALI NOVAKA! Beker i Henman uverenu da Đoković OVAJ TURNIR NEĆE OSVOJITI!

Podeli vest

Boris Beker i Tim Henman, pričali su o minuloj sezoni i dali očekivanja o narednoj

Britanac je 2019. godinu ocenio briljantnom i istakao Nadalov povratak na tron kao najveći podvig, dok je Nemca oduševilo to što je nova generacija konačno napravila iskorak.

Beker je istakao da veruje da će Federeru, Đokoviću i Nadalu u 2020. biti izuzetno teško, dok je Henman mišljenja da će Srbin, Švajcarac i Španac i dalje biti neprikosnoveni. Najbolji meč sezone je za njih dvojicu, ali i za sve koji su iole razumeju u tenis, je bio u finalu Vimbldona, kada je Novak spasavao meč lopte i pobedio Rodžera.

NOLE IH JE RAZVALIO! Na ovoj listi Nadal i Federer NIŠTA NE MOGU Đokoviću!

EVO KOGA FAVORIZUJE RODŽER! Novak ili Rafa? Federer je KONAČNO PRIZNAO!

 

Što se tiče Grend slemova naredne sezone mišljenja su negde ista, a negde različita.Beker smatra da je Novak favorit na Australina openu, Vimbldonu, kao i Ju es openu gde će mu najveći konkurenti biti Rafael Nadal, za koga naravno misli da je neprikosnoven i dalje na Rolan garosu.

Henman takođe ne vidi Novaka kao favorita u Parizu, ali veruje u njega u Melburnu, i na Ju Es openu dok je Federeu dao prednost na Vimbldonu.

DA LI JE POTPUNO ISKREN? Federer: Nemam problem da Novak sruši moje rekorde!

PRELEPA SRPKINJA STRAH I TREPET! Marijana začepila usta Nadalu i Kirjosu, Federer i Serena ne smeju da zucnu (VIDEO)

 

Beker je istakao da su ove sezone svi očekivali Novaka na tronu, ali da je Rafa napravio neverovatan povratak, pa ne može jasno da kaže ko će do tog uspeha doći za godinu dana, dok je Tim izuzetno jasan – to će biti srpski teniser.

Na kraju su se dotakli i time Olimpijskih igara u Tokiju. Usaglasili su se da će neko od mlađih tenisera osvojiti taj turnir, a Britanac je najveće šanse dao Grku Stefanosu Cicipasu.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija