• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2019

09:36

EEE, DA ĐOKOVIĆ NIJE NESTAO NA 2 GODINE...Njegova reč se ceni, zbog onoga što je rekao o Novaku PRESEŠĆE Rafi i Rodžeru!

Tenis

EEE, DA ĐOKOVIĆ NIJE NESTAO NA 2 GODINE...Njegova reč se ceni, zbog onoga što je rekao o Novaku PRESEŠĆE Rafi i Rodžeru!

Podeli vest

Trener Serene Vilijams Patrik Muratoglu nema dilemu, kaže da je Novak Đoković bolji od Rafaela Nadala i Rodžera Federera kada svi igraju na vrhuncu

- Rodžer je genije, igra savršeni tenis i ne sećam se da sam ikada video ikoga da igra na taj način, niti ću ga videti za svog života. Sve što on radi je savršeno. Ipak, kada svi igraju na najvišem nivou, Novak pobeđuje u najvećem broju slučajeva - jasan je bio Muratoglu.

RAFA JE BOLJI OD NOVAKA I RODŽERA! Španac žestoko prozvao Srbina i Švajcarca!

NE BIH GLEDAO TENIS DA NE IGRA ĐOKOVIĆ! Legendarni Roni se poklonio "velikoj trojci"!

 

Rodžer Federer ima 20 grend slem titula, jedan više od Rafaela Nadala i četiri više od Đokovića. Ne jenjava rasprava o najvećem svih vremena. 

Da Novak nije bio povređen one dve godine kada je nestao iz tenisa, verovatno bi bio teniser sa najviše gren slem titula - mogu da zamislim da on jednog dana bude najuspešniji u istoriji -  poručio je Serenin trener.

OVO JE BEZOBRAZLUK! Novak ovu nagradu nikad nije osvojio, a Federer čeka 14. trofej!

NOLE IH JE RAZVALIO! Na ovoj listi Nadal i Federer NIŠTA NE MOGU Đokoviću!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija