• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: M. Dakić

05.12.2019

14:46

KAKVA ČAST ZA NOLETA! Đoković od opštine Pale dobio ogroman poklon!

Tenis

KAKVA ČAST ZA NOLETA! Đoković od opštine Pale dobio ogroman poklon!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković dobio je sjajan poklon od opštine Pale

Najpoznatiji srpski teniser svih vremena  Novak Đokovic dobio je poklon koji se ne odbija! Kako Informer saznaje, on je na dar dobio atraktivnu parcelu za gradnju vikendice na Jahorini.

POKVARENI FEDERER MRZI ĐOKOVIĆA! SADA JE SVE JASNO! Švajcarac se radovao jer je Nole ispustio prvo mesto na ATP listi!

Kako je poznato da je Novak pored reketa, ljubitelj i skijanja, on je od opštine Pale dobio i ovu parcelu u znak zahvalnosti što je pristao da jedna od staza na ovoj atraktivnoj planini nosi njegovo ime.

Zbog obaveza nije mogao proteklog vikenda da prisustvuje otvaranju staze koja nosi njegovo ime, ali je rado prihvatio takvu cast. 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija