• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2019

15:05

NI RAFA, NI RODŽER! Ovo je samo Novak uspeo u 2019. godini!

Tenis

NI RAFA, NI RODŽER! Ovo je samo Novak uspeo u 2019. godini!

Podeli vest

Ni Rafa Nadal, ni Rodžer Federer nisu ovo uspeli prethodne sezone! Srpski teniser Novak Đoković jedini je koji je u 2019. godini osvojio titule na sve tri podloge

Đoković je godinu završio sa pet osvojenih titula Osvojao ih je na različitim podlogama i u drugačijim uslovima.

Prvo je trijumfovao na Australijan openu na betonu, potom je najbolji bio u Madridu na šljaci, usledila je titula na Vimbldonu na travi, onda je osvojio Tokio na betonu i na kraju Pariz u dvorani.

OD GLEDANJA SMEŠNIH KLIPOVA DO POTPUNE KONCENTRACIJE! Evo kako se Đoković sprema za mečeve!

Rodžeru Federeru je nedostajala titula na šljaci, na kojoj je zaigrao posle duže pauze. Švajcarac je najbolji bio u Dubaiju i Majamiju na tvrdoj podlozi, Haleu na travi i u Bazelu u dvorani.

Prvi teniser sveta Rafael Nadal prošle sezone je osvajao titule na šljaci u Rimu i na Rolan Garosu, te na betonu na Rodžers kupu i US Openu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija