• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2019

18:23

NADAL JE IMAO POVLAŠĆEN POLOŽAJ! Brutalan odgovor gradonačelnika Manakora na optužbe Španca!

Tenis

NADAL JE IMAO POVLAŠĆEN POLOŽAJ! Brutalan odgovor gradonačelnika Manakora na optužbe Španca!

Podeli vest

Gradonačelnik Manakora Migel Oliver odgovorio je na pismo Rafaela Nadala u kojem je prvi teniser sveta rekao kako se čelnici grada trude da mu ukaljaju ime

Nadal je reagovao, kako je rekao, zbog "nepravednih napada na njega i njegovu tenisku akademiju".

- Kao i svaku osobu, boli kada dobijete neopravdane i klevetničke napade, a sve samo da bi se ukaljalo moje ime. Mogao bih da dodam još mnogo toga, zbog čega sam ćutao dugo vremena, ali ne želim kontroverzu. Samo želim da izrazim bol i razočaranje - rekao je između ostalog prvi teniser sveta.

Samo dan kasnije, oglasio se i gradonačelnik Migel Oliver koji je bio gost na radiju "Kadena Ser".

- Iskreno smunjam da je pismo koje je objavljeno svojom rukom pisao Rafael Nadal. Odmah da kažem, nisam ništa slagao. Akademija je legalna, ali to ne znači da su sve zakonske procedure ispoštovane da bi ista počela sa radom. Ono što možemo da potvrdimo je da je Akademija u urbanističkom planu - rekao je Oliver dodajući:

- Vlast koja je bila pre mene nije zahtevala na uvid budžet ili bilo šta slično, te smo zaključili da je Nadal imao povlašćen položaj. Ljudima iz Rafine okoline su puna usta toga kako su iz Manakora, ali nisu svi koji su Akademiji zadovoljni. To znam lično jer sam imao uvid u ugovor nekih od radnika -poručio je Oliver.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija