• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2019

11:06

RAZBIJA LOPTICU! Ima igru za najjače: Ovaj momak će biti najveća pretnja Novaku, Rafi i Rodžeru!

Tenis

RAZBIJA LOPTICU! Ima igru za najjače: Ovaj momak će biti najveća pretnja Novaku, Rafi i Rodžeru!

Podeli vest

Dominik Tim bi mogao da bude najveća pretnja po veliku trojku, tako bar smatra Tod Vudbridž bivši broj jedan u dublu

- Fizički je fantastičan, jednostavno razbija loptu. Igrao je briljantno na ATP finalu iako je izgubio u meču za titulu. Mislim da je on taj koji je spreman da osvoji Gren slem titulu - rekao je Vudbridž.

NI RAFA, NI RODŽER! Ovo je samo Novak uspeo u 2019. godini!

On je nastavio u istom ritmu.

- Igra mu je dovoljno evoluirala da može da pobedi Federera, uspevao je da održi isti ritam kao Rafa, a ako napadaš Novakovu odbranu i učiniš da on izgubi veru u svoje kretanje, možeš da ga pobediš. Napravio je igru takvom da pobedi trojicu najboljih, i da to uradi snagom i preciznošću - zaključio je on.

Tim ima 26 godina, u karijeri je osvojio 16 titula, a mnogi smatraju da bi na Australijan openu mogao da zablista.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija