• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2019

15:05

(FOTO) OTISNUO SE U TRENERSKE VODE! Tipsarević postao učitelj poznatom srpskom teniseru!

Tenis

(FOTO) OTISNUO SE U TRENERSKE VODE! Tipsarević postao učitelj poznatom srpskom teniseru!

Podeli vest

Doskorašnji srpski teniser Janko Tipsarević postao je trener Filipu Krajinoviću, potvrdio je na Instagramu 27-godišnji igrač

Tipsarević je nedavno u Stokholmu završio sa aktivnim igraanjem tenisa, da bi konačno reket o klin okačio prošlog meseca na nedavnom Dejvis kupu u Madridu.

Već polovinom decembra je odlučio da stupi u trenerske vode, pošto je počeo rad sa Filipom Krajinovićem, koji u poslednje vreme igra toplo-hladno.

- Jedna od najlepših vesti u mojoj karijeri - sa starim prijateljem do novih visina! Čast mi je i posebno zadovoljstvo da će od sada moj trener biti - obelodanio je ovu vest Krajinović.

Želimo im mnogo uspeha u zajedničkom radu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija