• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2019

10:57

I DALJE SE PRIČA O OVOM NOVAKOVOM MEČU! Nemac objasnio zašto je teško pobediti Srbina!

Tenis

I DALJE SE PRIČA O OVOM NOVAKOVOM MEČU! Nemac objasnio zašto je teško pobediti Srbina!

Podeli vest

Ljubitelji "belog sporta" godinama čekaju tenisere koji će naslediti veliku trojku, ali Filip Kolšrajber smatra da nijedan mladi igrač nema kvalitet kakav poseduju Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

"Velika trojka" se još jednom našla na vrhu ATP liste, a sva četiri gren slema u 2019. osvojili su Novak Đoković, koji je slavio na Australijan openu i Vimbldonu i Rafael Nadal, koji je uzeo Rlan Garos i US Open.

PREDIVNO! Noletova fondacija dobila himnu!

NIKO ME NEĆE PRESTIĆI PRE NEGO ŠTO UMREM! Nadal potkačio Đokovića i Federera!

 

Prisetio se potom Nemac i čuvenog finala Vimbldona, u kome je Đoković savladao Federera spasivši dve meč lopte.

- Đokovićeva prednost je ta što je izuzetan igrač, pobeđuje zahvaljujući svom stilu igre. Da nije bilo tajbrejka u petom setu, prednost bi imao Federer. Ali pošto Novak ne greši, teško je dobiti tajbrejk protiv njega. Ne daje ti nikakve šanse, precizan je - jasan je Nemac.

Mnogi najavljuju da će u narednoj sezoni njih trojica imati težak posao protiv igrača 'nove generacije' Stefanosa Cicipasa, Danila Medvedeva, Aleksandra Zvereva...

TUŽNO JE...NOVAK NIKAD NEĆE BITI KAO RAFA I RODŽER! O ovome se ĆUTI, ali je teniskim legendama dozlogrdila nepravda!

NOVAKOVA JELENA OTVORILA DUŠU I SVE ŠOKIRALA! Progovorila o detaljima iz privatnog života: Mnogo sam usamljena!

 

- Đoković, Nadal i Federer su na nivou iznad svih. Ako mladi budu napredovali, moći će da prate njihov put. Ali niko iz nove generacije nema ono što i "velika trojka". Njih trojica su kompletni igrači, zato i u ovim godinama osvajaju grend slemove -  objasnio je Kolšrajber.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija