• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2020

08:18

ANA I ŠVAJNI PRAVE BREND OD SINOVA! Sportski par misli na budućnost svoje dece!

Tenis

ANA I ŠVAJNI PRAVE BREND OD SINOVA! Sportski par misli na budućnost svoje dece!

Podeli vest

Luka i Leon Švajnštajger-Ivanović registrovani su u Zavodu za intelektualnu svojinu Evropske unije kao zaštitni znak investicione kompanije svog oca Bastijana Švajnštajgera

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović (32) i nekadašnji nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger (35) ozbiljno misle na budućnost sinova Luke (1) i četvoromesečnog Leona! Slavni bračni par registrovao je Luku Švajnštajgera-Ivanovića i Leona Švajnštajgera-Ivanovića u Zavodu za intelektualnu svojinu Evropske unije.

Planiraju proširenje porodice

Želela bih da imam najmanje troje dece. Ona će mi uvek biti prioritet
Ana Ivanović

Mališani su upisani kao zaštitna lica investicione kompanije oca Bastijana Švajnštajgera. To znači da niko neće smeti da koristi imena i likove Aninih i Švajnijevih sinova u marketinške svrhe, pa čak ni imena koja liče na njihova.

- Poznati bračni par nije samo poznat na lokalnom nivou već globalno. Nešto poput princa Harija i njegove supruge Megan Markl. Zato je ovo potpuno logičan potez. Ono što je dobro jeste to što deca nose oba prezimena, pa su samim tim prepoznatljivi i preko oca i preko majke - piše nemački list "Bunte".

Sele se u Austriju

Bastijan je zaštitno lice modnog brenda "Braks", dok Ivanovićeva reklamira "Adidas" i "Roleks". Očigledno je da planiraju da i njihova deca krenu istim stopama i da cela familija postane prepoznatljiva kao brend Švajnštajger-Ivanović.

(FOTO) BIVŠA TENISERKA U ELEMENTU! Ana Ivanović ovo nije radila godinu dana!

AU...RONALDO I NOVAK TRENIRAJU ZAJEDNO! Portugalac otkrio Srbinu STRAŠNU tajnu! (VIDEO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally got my first run in in almost a year! ??‍♀And I got a nice partner for it ? #busymomslife

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Dec 17, 2019 at 4:50am PST

 


 

Novu godinu proveli na Majorki


Ana i Bastijan uoči Božića po gregorijanskom kalendaru, koji slavi fudbaler, došli su na Majorku gde teniserka ima kuću. Oni su tamo proveli i doček Nove godine, kako tvrde lokalni mediji, dok će za Božić po julijanskom kalendaru najverovatnije doći u Srbiju. Tada će prvi put Ana videti sina svog brata Miloša, Vida.

- Njih dvoje su smislili ovaj plan uoči povratka iz Čikaga, gde je Bastijan u oktobru završio fudbalsku karijeru. Ubuduće će živeti u Austriji u luksuznoj vili u gradiću Vestendorfu podno Alpa, pored Kicbila. U tom mestu živi još samo nešto više od 3.600 stanovnika i bračni par će biti posvećen porodičnom životu, ali, logično, ne planiraju da prestanu da zarađuju - navodi "Bunte".

Ana i Bastijan svoj život drže daleko od očiju javnosti. Iako redovno objavljuju zajedničke slike iz šetnji i restorana, decu nikada nisu predstavili javnosti. Čak nikada ne otkrivaju ni u kom gradu se nalaze, niti su ikada potvrdili da će život nastaviti u Austriji, već ih je razotkrila gradonačelnica Vestendorfa.

Deca prioritet

Očigledno je da posle burnih karijera žele da se posvete odgajanju dece, a uskoro bi se mogla očekivati još jedna prinova u porodici Švajnštajger-Ivanović.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Xmas lights ?✨‬

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Dec 23, 2019 at 1:38pm PST

 


- Želela bih da imam najmanje troje dece. To je veoma bitno za mene. Ne bih da živim neki ludi život dok imam porodicu, pa da deca stvore neke pogrešne slike i da imaju pogrešno viđenje života. Hoću da se posvetim deci, da mi ona budu prioritet, a eventualno bih radila još nešto što bih mogla da postignem uz to - rekla je Ivanovićeva jednom prilikom.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Našle se dve b...e i misle da su napravili genijalce,a može biti i obrnuto čega oni nisu svesni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija