• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2020

08:55

BRITANCI ZAPREPASTILI SVET! Novaka su IZVIŽDALI u Londonu, a ono što su sada uradili ostaviće vas bez teksta!

Tenis

BRITANCI ZAPREPASTILI SVET! Novaka su IZVIŽDALI u Londonu, a ono što su sada uradili ostaviće vas bez teksta!

Podeli vest

Novak Đoković nije omiljeni teniser Englezima, bar smo tako mislili, s obzirom na njihovo ponašanje poslednjih godina, posebno tokom finala sa Rodžerom Federerom na Vimbldonu prošle sezone

Ne mislimo samo na navijače, nego i tamošnje medije, koji su često drugom teniseru sveta "pakovali" afere. Često im je trn u oku, a nedavno su pisali da je brak Novaka i Jelene u krizi.

Međutim, sada su nas zaista Englezi šokirali.

U izboru čitalaca londonskog dnevnika Ivning standarda za najboljeg stranog sportistu decenije na svetu pobedio je srpski teniser. Novak Đoković je iza sebe ostavio najveće rivale Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ali i fudbalera Lea Mesija, atletičara Juseina Bolta...

SOČNA PSOVKA, NOLE IH JE SVE OTERAO U....Đoković besan kao ris, navijači su ga izludeli (FOTO)

NOVAK OPET ZABEZEKNUO PLANETU! Gledao je Lajovića, a onda je URADIO OVO! (VIDEO)

 

Sportska redakcija Standarda kandidovala je Srbina zbog 15 grend slem titula od 2010. godine, što je na njihove čitaoce ostavilo jači utisak nego rekordi i zlata sprintera s Jamajke ili golovi i trofeji Lionela Mesija. Srbin je dosad u karijeri osvojio 16 grend slem turnira, 77 ATP titula, a od 2001. je u samom vrhu svetskog tenisa. Očigledno ima Engleza koji to izuzetno cene. 

NOLE APELUJE NA ORGANIZATORE AUSTRALIJAN OPENA: Odložite početak turnira, najvažnije je zdravlje igrača!

HVALA VAM ŠTO VOLITE SRBIJU! Đoković posle svađe i pobede: Kakav način da se počne godina! (VIDEO)

 

Foto: tanjug

 

U ženskoj konkurenciji pobedila je američka plivačica Keti Ledecki, koja je uspesima od 15. godine na OI u Londonu 2012. godine zasenila rezultate svojih zemljakinja, teniserke Serene Vilijams i gimnastičarke Simon Bajls.

Britanci su za najboljeg domaćeg sportistu izabrali Luisa Hamiltona. Ostrvljani su mogli da glasaju za Luisa Hamiltona, Endija Marija i Moa Faraha. Titulu najboljeg poneo je šampion Formule 1, jer je Hamilton pet od svojih šest šampionata osvojio u protekloj deceniji.

Za najboljeg parasportistu decenije proglašen je legendarni japanski teniser u invalidskim kolicima Šingo Kunijeda, koji je osvojio 29 grend slemova u sing i dubl konkurenciji.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Народ који не поштује своје националне хероје... - Не заслужује ни да их има...! Живео НОЛЕ...Будући ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ...!!

mišo

pre 4 godine

Pa šta su drugo mogli? Svi statistički podaci i parametri za izbor su prosto na njegovoj strani.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija