• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2020

10:05

(VIDEO) SRĐAN ĐOKOVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO NA PROZIVKE! Kosovo je naša sveta zemlja, Novak voli svoj narod!

Tenis

(VIDEO) SRĐAN ĐOKOVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO NA PROZIVKE! Kosovo je naša sveta zemlja, Novak voli svoj narod!

Podeli vest

Novak je tokom slavlja zbog osvajanja ATP kupa pevao Kosovu, a to je nekima zasmetalo. Srđan Đoković ima je odgovor na provokacije

- Odakle god da ste... Novak je nacionalista, naravno, kao što sam i ja i većina ljudi u ovoj zemlji. To nije ništa ružno! Mi volimo svoj narod i svoju zemlju, ali ne mrzimo tuđe narode i tuđu zemlju. Vi ste ušli u našu zemlju i, da znate, to je naša sveta zemlja, kao što je za Jevreje Jerusalim. Prema tome, mi ćemo uvek biti uz naše Kosovo i naš narod dole. To nemojte da... Da mislite da će se nešto promeniti za deset, dvadeset, sto ili hiljadu godina. Uvek će Kosovo biti srce Srbije. Kao što je sada, tako će biti i navek - istakao je Srđan Đoković tokom gostovanja na TV Prva.

NOVINARKU JE ZANIMALO KOLIKO NOVAK SPAVA! Odgovor Srđana Đokovića je do suza nasmejao sve u studiju!

Nole je ostao u Australiji, sprema se za nastavak sezone i nove velike izazove, a ovoga puta umesto njega odgovorio je otac.

 

 

Pobeda Srbije zabolela je mnoge, uvrede na račun našeg najboljeg tenisera su gnusne, a Srđan je svima zapušio usta.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Docaa

pre 4 godine

Srđane ti si srećan čovek kada si odgajio ovakvog sina.

Vesna

pre 4 godine

Ziveo Nole 110 godina, da Bog cuva tebe i tvoju porodicu, hvala za puno srce i srecu. Navijamo uvek za tebe, ti to znas gde god da si, ne mogu ti nista, mrznja nas cini jacim jer smo pred Bogom pravedni. Vesna sa mamom Jelenom.

Sale

pre 4 godine

Uspeh uvek ,,smeta,,! Na žalost i mnogima u Noletovoj i mojoj otadžbini, u našoj Srbiji. U ime mojih, mnogih neprospavanih noći, zbog Noleta i njegovih prvih mečeva sa Rafom i Rodžerom, tamo negde u Americi i Australiji i sada na ovom ATP kupu, mogu punog srca i sa suzom radosnicom u oku, zajedno sa njim i njegovim drugarima da zapevam Kosovo je srce Srbije! BRAVO MOMCI!

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Dokovici znaju da su nam jedino 'oruzje' da se osvetimo citavom svjetu zbog nepravdi koje nam nanose zadnjih 30 godina. KRAJ.

Goran Cvetković

pre 4 godine

Srdjan je šampion kao i Nole, kad je odgajio takvog sina, deliju i Srbina. Nole, nemoj da staješ dok ti svi ne gledaju u ledja. Cela Srbija je uz tebe, svi Srbi u svetu i sav dobronamerni deo sveta. Pozdrav iz Vranja za Djokoviće!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija