• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2020

12:30

HARMONIKA NOVAKU NA UVCE! Srpski as slavio do KASNO U NOĆ, a ovu pesmu je tražio na bis!

Tenis

HARMONIKA NOVAKU NA UVCE! Srpski as slavio do KASNO U NOĆ, a ovu pesmu je tražio na bis!

Podeli vest

Novak Đoković je sa ostalim srpskim teniserima osvajanje ATP kupa burni proslavio, nije moglo da prođe bez kafane


Krstomir Dušanović, Srbin rođen u Melburnu, je tokom proslave srpskih tenisera u ovom gradu svirao harmoniku za Đokovića i ostale srpske tenisere.

POKAŽITE NAM NOVAKOVU GU*U! Nestvarno! Đoković je razbio Nadala pre 3 dana, a POGLEDAJTE ŠTA DANAS RADE (VIDEO/FOTO)

HAOS U MELBURNU! Teniseri besni zbog nehumanih uslova, hoće s maskom na teren! (foto)

 

Krstomir harmoniku svira više od 10 godina i aktivni je član Benđo Akademije, koja neguje srpsku kulturu i tradiciju u Melburnu. Za Telegraf je otkrio kako se našao u situaciji da svira za Đokovića i srpske tenisere. .

- Svirati za Novaka Đokovića je san svakog muzičara. Ali meni je, eto, san postao java. Samo sat vremena pre svirke me je nazvao moj koreograf Slobodan Benđo i rekao: "Dolazi, sviraš za Novaka večeras". Prvo sam pomislio da je u pitanju neka šala. Dobio sam adresu da dođem u restoran kod Mihaela Popovića, našeg poznatog ugostitelja iz Beograda, koji drži jedan od najekskluzivnijih restorana u Melburnu - kazao je za Telegraf i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Picture is worth 1000 words ? @djokernole

A post shared by Krstomir Dusanovic (@__bigsrb) on Jan 14, 2020 at 1:05pm PST

 

- Kad sam stigao u restoran, tamo sam zatekao malu decu sa Benđo akademije, koja su čekala da nastupe za Novaka, svi su bili vidno uzbuđeni.  Bilo je dosta muzičara raznih profila, ali eto, Nole je izabrao najmlađe. Pevali smo "Ajde Jano" skupa sa Noletom. Toliko pozitivne energije na jednom mestu. Nole nam je tražio da ponovimo pesmu "na bis". Ovo je bilo veliko iskustvo za nas mlade ljude sa Benđo Akademije, kao i velika podrška od takve ljudske veličine kao što je Novak Đoković. Pevalo se do kasno u noć, činilo mi se kao da smo ispisivali stranice istorije zajedno sa našim Noletom.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI! SRĐAN KAŽNJAVAO NOVAKA POSLE PORAZA! Otac najboljeg srpskog tenisera otkrio KADA JE NOLE PLAKAO!

ĐOKOVIĆA I FEDERERA NE BISTE NATERALI DA IGRAJU! Amerikanac osuo paljbu bez dlake na jeziku!

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija