• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2020

13:50

KUKAVICA KIRJOS POBEGAO OD ĐOKOVIĆA! Australijanac mnogo LAJE, ali sada nije smeo da ZUCNE! (VIDEO)

Tenis

KUKAVICA KIRJOS POBEGAO OD ĐOKOVIĆA! Australijanac mnogo LAJE, ali sada nije smeo da ZUCNE! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji svetski teniseri Novak Đoković, Rafael Nadal, Marija Šarapova, Rodžer Federer, Serena Vilijams... odigrali su humanitarni meč u Melburnu za pomoć Australiji, koja je teško pogođena požarima

Đoković je bio sjajno raspoložen, igrao je u dublu sa Nadalom, pa su Srbin i Španac podizali navijače na noge.

Ono što je bilo još interesantnije, jeste i da je na terenu bio i Nik Kirjos.

HARMONIKA NOVAKU NA UVCE! Srpski as slavio do KASNO U NOĆ, a ovu pesmu je tražio na bis!

POKAŽITE NOVAKOVU GU*U! Nestvarno! Đoković je razbio Nadala pre 3 dana, a POGLEDAJTE ŠTA DANAS RADE (VIDEO/FOTO)

 

Bio je ovo prvi susret Kirjosa i Đokovića nakon što je Australijanac tokom prošle sezone skoro svakodnovno pljuvao drugog tenisera sveta.

Podsećanja radi, obrušio se bez razloga na Novaka, govorio da je bolesno opsednut da ga svi vole, pa molio Federera preko druŠtvenih mreža da ga pobedi....

Izgleda da je jak na rečima samo kada nije u blizini Novaka Đokovića. Sada nije smeo da pisne, čak je i pobegao na drugu stranu od našeg asa.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
iskreno

pre 4 godine

Federer ,Nadal i Kirjos bili su u centru pažnje ,a ne Novak, iako se svojski trudio da svojim bezveznim"zabavljačkim" uratcima privuče pažnju gledalaca.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija