• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2020

12:16

SRAMOTA! Novak Đoković ne brani titulu!

Tenis

SRAMOTA! Novak Đoković ne brani titulu!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković, četvorostruki dobitnik "Laures nagrade" i branilac titule, nije među kandidatima za najboljeg sportistu sveta u 2019. godinu, saopšteno je iz ove ugledne Fondacije


Najbolji srpski teniser je prošle sezone osvojio pet trofeja, dva grend slema, Australijan open i Vimdldon i istorijskom meču sa Rodžerom Federerom. A, sa 275 nedelja provedenih na prvom mestu tokom karijere postao je treći u istoriji, odmah iza Švajcarca (310) i Pita Samrasa (286). Bez obzira na sve nije se našao u konkurenciji za prestižnu nagradu.

Kandidati da naslede Ðokovića su: vozač Formule 1 Luis Hamilton (Velika Britanija), atletičar Eliud Kipčoge (Kenija), motociklisata Mark Markes (Španija), fudbaler Lionel Mesi (Argentina), teniser Rafael Nadal (Španija) i golfer Tajger Vuds (SAD).

Za najbolju sportistkinju godine konkurišu gimanastirčarka Simon Bajls (SAD), koja će imati priliku da odbrani "titulu", pošto je to priznaje dobila i u prethodnom izboru.

OPA! ISPLJUVAO FEDERERA I NADALA, BIĆE HAOS U MELBURNU! Sebični su, misle samo o sebi!

ĐOKOVIĆ ZGRANUT! Nadal mu pokazao SREDNJI PRST tokom meča (VIDEO)



Na listi su još ateltičarke Alison Feliks (SAD) i Šeli En Frejzer-Prajs (Jamajka), teniserka Naomi Osaka (Japan), fudbalerka Megan Rapino (SAD) i skijašica Mikaela Šifrin (SAD).

U konkurenciji za najbolji tim su FK Liverpul (Velika Britanija), konstruktorski tim Mercedes-AMG Petronas (Nemačka), ragbi reprezentacija Južne Afrike, košarkaška selekcija Španije, košarkaški tim Toronto Reptors (Kanada), ženska fudbalska reperezentacija Sjedinjenih Američkih Država.

BIĆE LUDILO - ĐOKOVIĆ I FEDERER U ISTOJ POLOVINI ŽREBA AO! Srbin ne može protiv Nadala pre finala!

POKAŽITE NOVAKOVU GU*U! Nestvarno! Đoković je razbio Nadala pre 3 dana, a POGLEDAJTE ŠTA DANAS RADE (VIDEO/FOTO)



Za nagradu "Proboj godine" konkurišu teniserka Bjanka Andresku (Kanada), biciklistkinja Egan Bernal (Kolumbija), teniserka Koko Gof (SAD), ragbi selekcija Japana, bokser Endi Ruis (SAD) i plivačica Regan Smit (SAD), dok su na listi za nagradu "Povratak godine" plivač Nejtan Ejdrijan (SAD), reli vozač Sofija Florš (Nemačka), ragbista Kristijan Lealifano (Australija), košarkaš Kavaj Lenard (SAD), fudbalski tim Liverpula (Velika Britanija) i teniser Endi Marej (Velika Britanija).

Žiri od 68 članova odlučivaće o najboljima, a nagrade će biti dodeljene 17. februara u Berlinu.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 4 godine

Jednostavno, nisu ga stavili jer znaju da bi opet bio najbolji .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija