• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2020

19:12

E NEKA SI MU REKAO! Zverev spustio na zemlju nabeđenog Kirjosa!

Tenis

E NEKA SI MU REKAO! Zverev spustio na zemlju nabeđenog Kirjosa!

Podeli vest

Mladi nemački teniser Aleksandar Zverev rekao je da je Australijanac Nik Kirjos, koji važi za jednog od perspektivnijih igrača, nije na nivou nadolazećih mladih generacija, koji prete ga ugroze vodeći poredak

Zverev je pred početak Australijan opena rekao i kako Stefanos Cicipas ima veće šanse od Kirjosa da nešto uradi.

- Mislim da ima mnogo mladih momaka koji su trenutno, bez uvrede, jednostavno bolji od njega. Stefanos Cicipas je bolji od njega, konstantniji je u mečevima na pet setova i to je takođe ono što je potrebno - rekao je Zverev.

SKANDAL NA POMOLU? NADAL KORISTI NEDOZVOLJENE SUPSTANCE? Ekspert za doping sumnja na Rafu!

Mladi teniser koji je prolazi kroz uspone i padove tokom karijere naveo je šta je potrebno ne bi li se sa uspehom igralo na najvećim turnirima.

- Nisu ovo mečevi na tri dobijena, u kojima možete pobediti za sat i 20 minuta i izaći sa terena. Da biste savladali najbolje, morate igrati najbolji tenis duži vremenski period - rekao je Zverev.

NOLE POTPUNO ISKRENO! Đoković: Politika van tenisa me ne zanima, za mene je Srbija jedini istinski dom!

Saša je izgubio četiri od sedam međuosobnih mečeva od Kirjosa, ali veruje da i u ekipi Australije ima boljih pojedinaca.

- U stvari, mislim i da je Aleks de Minor jednostavno konstantniji igrač trenutno. Ne znam zašto mnogi ljudi ne pričaju o njemu jer je igrao neverovatno na ATP kupu. Mnogo mladih momaka ima šansu ove godine, biće interesantno videti - naveo je nemački teniser.

Australijan open kreće u noći između nedelje i ponedeljka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija