• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2020

12:01

(FOTO) NOLE SE ODLUČIO ZA VELIKU PROMENU! Stručnjak za "brojeve" i teniski mag nije više uz Đokovića!

Tenis

(FOTO) NOLE SE ODLUČIO ZA VELIKU PROMENU! Stručnjak za "brojeve" i teniski mag nije više uz Đokovića!

Podeli vest

Velike promene u timu našeg najboljeg tenisera! Novak Đoković i Kreg O'Šenesi neće sarađivati u 2020. godini, saopštio je australijski analitičar

Australijanac je u stručni štab Đokovića došao u periodu kada su tu bili Andre Agasi i Radek Štepanek, odnosno krajem 2017. godine.

Za razliku od Agasija i Štepaneka, O'Šenesi se zadržao u timu i bio je veoma važan u pripremi mečeva. Ipak, sada im se putevi razilaze, saopštio je "stručnjak za brojeve".

 

- Bilo je sjajno raditi s Novakom u prethodne tri godine, tokom koje je on osvojio četiri Gren slema i tokom koje je dominirao na prvom mestu ATP. Sada nam se putevi razilaze - napisao je na Tviteru O'Šenesi.

GODINE SU SAMO BROJ! Nole poslao jaku poruku mladim teniskim lavovima!

Australijan open kreće u noći između nedelje i ponedeljka, a Novak prvi meč igra protiv Jan-Lenarda Štrufa.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Држ се ти ПРАВОСЛАВНОГ КРСТА и ... - Драгачевских трубача...! И не брини за трофеје...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija