• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2020

08:11

KRAJ ZA LASLA! Đere opet ispao u prvom kolu Melburna!

Tenis

KRAJ ZA LASLA! Đere opet ispao u prvom kolu Melburna!

Podeli vest

Laslo Đere je eliminisan već u prvom kolu sa Australijan opena, poražen je od 71. igrača sveta Jošihita Nišioka iz Japana sa 6:4, 3:6, 6:2, 7:6

Laslo nije uspeo da upiše trijumf u Melburnu ni u trećem učešću, pošto je i prethodna dva puta ispadao na startu.

Posle gubitka prvog seta, Đere je uzvratio udarac u drugom. Iako je gubio 2:0, napravio je u nastavku ovog dela igre dva brejka i set dobio sa 6:3 i izjednačio rezultat na 1:1.

ODGOVARA MI ENERGIJA MELBURNA! Nole pun samopouzdanja pred početak Australijan opena!

BOŽE, ZAŠTO BAŠ ĐOKOVIĆ?! Nemac se hvatao za glavu kad je video da je izvukao Noleta u prvom kolu!

 

Međutim, u trećem je izgubio čak tri servis gema pa je Nišikora ponovo poveo, a potom u četvrtom setu stavio tačku na meč. Đere je prvi oduzeo servis rivalu, ali nije uspeo da ga potvrdi, videli smo četiri vezana brejka na startu četvrtog seta. 

Potom je naš teniser opet poveo sa 4:3, međutim, kao na startu nije potvrdio prednost, Japanac se ponovo vratio i set je ušao u taj-brejk. Đere nije uspeo da zadrži koncentraciju, što Japanac maksimalno koristi i sa tri-mini brejka stiže do konačne pobede sa 3-1.

Nišioka će u drugom kolu Australijan opena igrati protiv 30. nosioca Danijela Evensa iz Velike Britanije koji je preokrenuo dva seta zaostatka protiv Amerikanca Mekenzija Mekdonalda.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija