• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2020

11:34

I NOLE U REBUSU! ŠTA SLEDEĆE MOŽE DA SE DESI? Srbina ne brinu rivali u Melburnu, nego....

Tenis

I NOLE U REBUSU! ŠTA SLEDEĆE MOŽE DA SE DESI? Srbina ne brinu rivali u Melburnu, nego....

Podeli vest

Novak Đoković je imao malo teži trening u drugom kolu Australijan opena, pobedio je Tacuma Ita sa 3:0, a s+prepustio muje samo sedam gemova

Posle meča drugi teniser sveta pričao je o vremenskim uslovima i znatiželjom jednog od novinara da sazna šta je srpski teniser pomislio kada je video da napolju - duva vetar.

Baš volim vetar

Pa pomislio sam, biće vetrovit dan, baš volim vetar. Naravno, sarkastičan sam. Mislim da niko od igrača ne uživa kada igra u ovakvim uslovima. Ali, tako je kako je
Novak Đoković

- Pa pomislio sam, biće vetrovit dan, baš volim vetar. Naravno, sarkastičan sam. Mislim da niko od igrača ne uživa kada igra u ovakvim uslovima. Ali, tako je kako je. Prihvatiš činjenicu da je to dodatni izazov tokom meča. Mislim da sam igrao veoma dobro na početku. Za 15 minuta sam vodio 5:0 u prvom setu. Generalno sam zadovoljan kako sam igrao. Ovo mi je bio prvi meč protiv Ita, nisam mnogo puta ni video kako igra. Ali sa timom sam se pripremio, analizirali smo njegovu igru i bio sam spreman za ono što me očekuje. U drugom setu je bilo zanimljivo i izjednačeno do 4:4 kada sam uspeo da napravim odlučujići brejk. Servis je funkconisao veoma dobro. To je deo igre na kome sam radio tokom pauze. Tokom treninga mi je jedan od prioriteta bio da osvajam što više brzih poena nakon prvog servisa. Do sada mi se isplatilo i na ATP Kupu i ovde - rekao je Đoković, prenosi Sportklub.

(FOTO/VIDEO) LJUDI, OVO JOŠ NISTE VIDELI! FOTOGRAFIJA GODINE! Zaustavite sve, NOVAKOVA MAGIJA JE OVEKOVEČENA!

(VIDEO) IDEMOOOOOOO! Ustanite i poklonite se MAJSTORU! Spektakularan poen Novaka raspametio navijače

 

Kiša posle požara, pitanje je bilo šta je sledeće što bi moglo da se dogodi. 

- Ne znam, recite vi meni. Već sam rekao da nije baš prijatno kada igraš po ovako jakom vetru. Nadam se da ovde u Melburnu nećemo toliko biti pogođeni zagađenošću vazduha. Čujem da će ponovo biti neke kiše večeras ili sutra ujutru. Nadajmo se da će to pomoći da se vazduh još pročisti. Već danas je bilo drugačije nego prethodnih dana. Tek je drugo kolo i pred svima nama je mnogo posla. Osećam se prijatno i imam dosta samopouzdanja. U Australiji sam uvek imao dobre rezultate što svakako nije loše.

Sledeći Novakov rival je Nišioka protiv koga je igrao u Dejvis kupu.

- Drugačiji su uslovi bili kada smo igrali u Dejvis kupu. Tamo sam odigrao odličan meč i pobedio sam ga bez izgubljenog seta. Ali, biće drugačije. Ovde loptica nema tako visok odskok kao tamo. On je jedan od najbržih igrača na turu i ne pravi mnogo grešaka. Ima efikasan bekhend i može da odigra veoma dobro. Ume dobro i da se brani forhendom i voli da šalje dosta spina na rivalovu bekhend stranu. Videćemo. Mislim da ću morati da diktiram tempo, da budem malo agresivnii. Nadam se da će me servis služiti što bi svakako bilo korisno - rekao je Đoković.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija