• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2020

20:45

SUROVO ISKRENI FILIP! Krajinović otkrio kako se osećao na terenu protiv Federera!

Tenis

SUROVO ISKRENI FILIP! Krajinović otkrio kako se osećao na terenu protiv Federera!

Podeli vest

Jednostavno nije bilo šanse... Filip Krajinović priznao je da nije mogao mnogo toga protiv Rodžera Federera

- Mislim da je Federer krenuo jako dobro i jako agresivno. I ja sam isto tako dobro osećao loptu, dobro sam krenuo. Napadao sam, pasirao me je nekoliko puta, u nekoliko jako bitnih poena. U početku, mislim da je imao malo više sreće u nekim jako bitnim momentima, pogodio je čelendže koje je tražio. Bez obzira na to, bio je mnogo bolji, osećao sam se nemoćno. Falio mi je taj jedan dan da opet dođem sebi, ali neću da se time tešim i tražim izgovor. Tako je kako je, ali osećao sam se zaista nemoćno - rekao je Krajinović.

FEDERERU BILO ŽAO SRBINA! Rodžer je počistio Krajinovića ali je posle meča priznao da nije SVE BILO FER!

Tokom meča je tražio medicinsku pomoć.

- Imam taj problem sa rukom već duže vreme. Sve to rešavam vežbama, nekad mi se upali, nekad ne. U utorak sam igrao tri i po sata i nisam imao dan pauze da se to lepo smiri, jer sam danas morao da igram. Osećao sam se dosta umorno, bežao sam iz dugih razmena, malo vremena je bilo. Sa rukom će biti sve u redu.

Filip je otkrio i svoje dalje planove.

- Plan mi je da idem kući, imaću par dana pauze, onda sledi serija turnira u dvorani, Monpelje, Roterdam, Marsej, Dubai - zaključio je Krajinović.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija