• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2020

10:23

SRPSKI TENISER SE BORIO PROTIV ZAVISNOSTI! Lajović: Tri godine sam bio navučen na tablete!

Tenis

SRPSKI TENISER SE BORIO PROTIV ZAVISNOSTI! Lajović: Tri godine sam bio navučen na tablete!

Podeli vest

Nije lako biti profesionalni teniser... Napori su veliki, naš Dušan Lajović iskreno je govorio o svom problemu

On je u razgovoru za zvanični sajt ATP otkrio da je od 2017. godine pio lekove kako ne bi morao na operaciju kile.

Počeo je da ih pije iz dana u dan, sve dok nije postao zavistan od njih.

Na svakih nekoliko meseci bi vadio krv i proveravao rezultate, a "Diklofenak" je postao sastavi deo njegovog života.

- Mentalno je teško kada morate da uzimate pilule svakog dana, posle doručka i večere! Konačno ih više ne pijem! Prvi put posle tri godine i to je veliko dostignuće za mene. Voleo bih da ostane tako i u budućnost - rekao je Lajović.

(FOTO) LEKARI SU MORALI DA REAGUJU! Medvedev ozbiljno krvario pa pobedio!

Lajović je probleme sa kilom dobio u aprilu 2017. godine i bol bi se javljao čak i kada bi ustajao sa stolice. Posle toga ga je mučilo rame, a posle operacije postalo je sve gore.

Rekao sam sebi - ne može više ovako. Mentalno se nisam osećao dobro, jer sam svakog jutra i večeri praktično ubacivao malu otrovnu pilulu u svoje telo.

Sada su se pojavili bolovi na nekim drugim mestima poput leđa, kukova, kolena, ali se tome čak i raduje.

- Rekao bih da je to nešto što morate da osećate kao sportista. Moram da priznam da je dobar osećaj. U pauzi između prethodne i ove sezone sam prvi put osetio da mogu na treninzima da radim šta god poželim - zaključio je Lajović.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija