• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2020

10:37

POSLE VELIKE POBEDE! Nole otkrio šta je za njega lepota tenisa, ali i koliko se odnos Rodžera i Rafe promenio!

Tenis

POSLE VELIKE POBEDE! Nole otkrio šta je za njega lepota tenisa, ali i koliko se odnos Rodžera i Rafe promenio!

Podeli vest

Novak Đoković igra odlično! Lako je Srbin pobedio Nišioku u trećem kolu Australijan opena, a posle meča govorio je o raznim temama

- Kad počnete svaki set brejkom prednosti, naravno da imate više samopouzdanja i osećate se nekako opuštenije. Znao sam da ću na njegov servis imati dosta prilika, jer mu servis nije jako oružje. Takođe, znao sam da ću uzvratiti dosta servisa i biti agresivan. Uvek sam mu slao drugačije lopte, igrao sam veoma brzo - rekao je Novak.

Nole je više nego zadovoljan.

Sve je funkcionisalo veoma dobro. Moj servis naročito je bio efikasan i dao mi je mnogo lakih poena, imao sam veliki broj as servisa i vinera, što je bio slučaj i u prethodna dva meča na Australijan Openu.

(VIDEO) NE ZNAM KAKO DA TI KAŽEM ZBOGOM! Nole poslao emotivnu poruku Karolini, bilo je i suza

Đoković servira u velikom stilu na ovom turniru.

- Uvek možete nešto da unapredite i to je lepota ovog sporta. Ritam servisa koji imam sada i taj procenat dobijenih poena posle prve serve je zaista visok. Verovatno je servis trenutno najbolji što može da bude, što me posebno čini zadovoljnim. Daje mi priliku da brže dobijam gemove na svoj servis i time vršim dodatan pritisak na protivnika kada on servira. To je nešto što će svakako biti korisno pred drugu nedelju turnira.

Novinare je zanimlo da li vidi razliku u odonsu Rafe i Rodžera i koliko se promenio od početka karijere.

- Uvek postoji to poštovanje među njima. U toj grupi sam i ja. Oduvek je postojalo to ogromno poštovanje koje imamo jedan za drugog. Njihov kontrast u stilu igre i sve što su postigli je zadivljujuć, ispisali su istoriju. Rivalitet njih dvojice je uvek bio nešto posebno, ne samo zbog drugačijeg načina igre, već i samih ličnosti. Ne znam koliko su bliski van terena, ali uvek sam video to poštovanje. Naravno da su na početku karijera stvari izgledale drugačije nego sada. Oba su sazreli kao igrači, kao ljudi, kao i njihov odnos - zaključio je Đoković.

Anketa

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija