• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

24.01.2020

13:48

ĐOKOVIĆU PROPAO BIZNIS! Nole morao da zatvori restoran!

Tenis

ĐOKOVIĆU PROPAO BIZNIS! Nole morao da zatvori restoran!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković od 2016. godine imao je svoj restoran u Monte Karlu, gde već godinama živi sa svojom porodicom, ali je nakon manjka posla morao da zatvori objekat

 

Najbolji srpski teniser i drugi reket sveta morao je da zatvori restoran otvoren u samom srcu kneževine Monako, saznaje "pink.rs". On je tu odluku doneo tokom 2019. godine.

(VIDEO) KONAČNO! ĐOKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO NE JEDE MESO! Mnoge je ovo zanimalo, sada je stigao Noletov odgovor!

Restoran koji je Nole imao u svom vlasništvu bio je namenjen ljubiteljima zdrave ishrane. Uglavnom su se pripremala jela bez glutena, što znači da je propagirao upravo Đokovićev novi način israhe. Ipak, posao očigledno nije išao u dobrom smeru...

Novak je odlučio da zatvori restoran u Monaku zbog sasvim racionalnih razloga. Tamo je iznajmljivanje lokala preskupo, nije išlo sve onako kako su zamislili i zatvorili su ga pre oko godinu dana. On ima restorane u Beogradu koji super rade i planira da se usredsredi na njhovo poslovanje. Monako je specifičan, ljudi tamo se specifično hrane, tamo sve mnogo drugačije funkcioniše nego kod nas - otkriva dobro obavešteni izvor.

 

 

Ovo nije jedini Noletov restoran jer porodica Đoković poseduje lanac ugostiteljskih objekata kako internacionalne tako i vegansko-vegetarijanske kuhinje.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Znatizeljan

pre 4 godine

Pogledajte malo komentare gostiju u Novakovom bg restoranu. Ne bi smeo sebi dozvoliti da restoran nema 100% dobre kritike sto se hrane tice. Ako je vec otborio neka se pobrine da mu i biznis funkcoonise kako valja, kao i tenis koki igra. Ko.entari da je posluga spora a hrana hladna su nedopustivi!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija