• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2020

19:10

ZABEZEKNUĆETE SE! Ovo je Kirjos rekao o Nadalu pre spektakla!

Tenis

ZABEZEKNUĆETE SE! Ovo je Kirjos rekao o Nadalu pre spektakla!

Podeli vest

Nik Kirjos je posle maratonskog meča, četiri i po sata igre, pobedio Karena Hačanova sa 3:2 i izborio duel sa Rafaelom Nadalom u osmini finala Australijan opena

- Bilo je potpuno ludo. Ne znam šta da kažem, bilo je erovatno. Ne bi se ovo dogodilo bez svih vas, hvala vam na podršci. Mentalno sam gubio ovaj duel, imao sam meč lopte u trećem i četvrtom setu, ali ovi ljudi su me pogurali. Stvarno sam mislio da ću da izgubim meč  - rekao je Kirjos posle meča.

OVO NISTE ZNALI! ON JE BIO UZ NOVAKA KADA MU JE BILO NAJTEŽE! Evo ko je pomogao Đokoviću kada je prolazio kroz mučan period!

SEVALE PESNICE U MELBURNU! Ruski navijač NAPRAVIO HAOS NA TRIBINAMA (VIDEO)

 

Foto: reuters

 

 

Kirjos je u jednom trenutku morao da zatraži i medicinski tajm-aut zbog povrede.

- Pao sam pri doskoku sa servisa, nisam znao šta se dešava. Iskreno, mislim da moje noge imaju po 40 kilograma.

SAMO DA SE NE POTUKU! Kirjos posle četiri i po sata borbe zakazao duel sa Nadalom!

NADAL ODUVAO BEZOBRAZNOG KIRJOSA: Baš me briga šta radi, ovde sam zbog tenisa! (VIDEO)

 

Australijanac je do sada igrao na "Melburn areni", a naredni duel očekuje ga na "Rod Lejveru" protiv Rafaela Nadala. Trenutni skor je 4-3 za "Bika sa Maljorke" u pobedama.

- On ima bolji međusobni skor. Neverovatan je, jedan od najvećih svih vremena. Igraću sa jednim od najboljih na svetu na Centralnom terenu, to je stvarno sjajno. Ali sada neću da razmišljam o tome, misliću šta bih mogao da pojedem i kako da se odmorim - kao da spušta loptu Kirjos, koji je pre nekoliko dana provocirao Nadala, pa su svi očekivali da će njegova najava meča biti u istom maniru.

Anketa

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija