• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2020

05:29

POLUDEO NA NOVINARE! Monfis: Zašto lažete? Nisam se povredio igrajući plejstejšn!

Tenis

POLUDEO NA NOVINARE! Monfis: Zašto lažete? Nisam se povredio igrajući plejstejšn!

Podeli vest

Mnogo je ljut na novinare... Gale Monfis bio je bolji od Ernesta Gulbisa, ali posle ovog meča najmanje je pričao o samoj igri

- Mislim da me neko nije dobro razumeo, sve je tako očigledno. Ovo je stvarno sramotno, da budem iskren sa vama, jer sam dobro. U drugoj sam nedelji, igram dobar tenis. Očigledno je da neko, ne znam tačno ko, nešto pokušava. Igrao sam ATP kup, bio sam i tamo u redu. Ovde sam trenirao mesec dana, osećao sam se zaista dobro - rekao je Monfis.

ZABEZEKNUĆETE SE! Ovo je Kirjos rekao o Nadalu pre spektakla!

Nastavio je u istom ritmu.

- Nikad nisam rekao da sam povređen. I onda se povredim navodno, tako što sam igrao plejstejšn? Dajte, molim vas! Laka sam meta, dobro ime da se izmisli priča poput te.

Naredni meč igra sa Dominikom Timom.

- Gotovo uvek me pobeđuje. Uvbek je nezgodan i napredovao je na tvrdim podlogama. Igra sjajno u ovom trenutku - poručio je francuski teniser.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija