• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2020

12:46

SLOMIO SE! ĐOKOVIĆ ZAPLAKAO ZBOG BRAJANTA! PREKINUO GOVOR! Bio je moj prijatelj i mentor, to što se dogodilo njemu i njegovoj ćerki... (VIDEO)

Tenis

SLOMIO SE! ĐOKOVIĆ ZAPLAKAO ZBOG BRAJANTA! PREKINUO GOVOR! Bio je moj prijatelj i mentor, to što se dogodilo njemu i njegovoj ćerki... (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković je posle pobede nad Milošem Raonićem 3:0 i plasmana u polufinale Australijan opena pričao o Kobiju Brajantu

Kobi je u nedelju poginuo sa ćetkom Đianom i još sedm osoba posle pada helikoptera.

- Ne znam šta bih mogao da kažem! Užasno! On je jedan od najvećih sportista mene je inspirisao, Imali smo sjajan odnos. Kada mi je bio potreban savet bio je tu, bio je moj prijatejj i mentor. Srceperajuće je videti to što se dogodilo njemu i njegovoj ćerki - rekao je Novak i stao jer nije mogao da sakrije emocije i suze.

(VIDEO ) ZVER SE PROBUDILA! Idemoooo! Novakov URLIK za kraj prvog seta!

ĐOKOVIĆ NA POČETKU MEČA ODAO POČAST KOBIJU BRAJANTU! Ovo je detalj koji je nosio za košarkašku legendu! (FOTO)

 

 

 

Sve vesti o tragičnoj pogibiji Kobija Brajanta ČITAJTE OVDE.

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija