• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2020

14:08

OVO JE SRA*E! Raonić GRMEO zbog Đokovićevog poteza!

Tenis

OVO JE SRA*E! Raonić GRMEO zbog Đokovićevog poteza!

Podeli vest

Novak Đoković je u trećem setu bio prinuđen da napusti teren što je razbesnelo Miloša Raonića, koji je poražen sa 3:0

Novak je imao problem sa sočivima, prvo je trpeo, ali je na kraju zatražio lekarski tajm-aut zbog problema sa kontaktnim sočivima.

TEŽAK DAN ZA NOVAKA, EMOCIJE GA SAVLADALE! Poruka koja tera suze na oči! (VIDEO)

SLOMIO SE! ĐOKOVIĆ ZAPLAKAO ZBOG BRAJANTA! PREKINUO GOVOR! Bio je moj prijatelj i mentor, to što se dogodilo njemu i njegovoj ćerki... (VIDEO)

 

U jednom momentu, pri rezultatu 4:4, tražio je nova sočiva. Raonić se iznervirao zbog prekida, počeo je da više i protestuje. 

- Da li sme ovo da uradi? Zar ne može da sačeka kraj seta? Ovo je sra*e, ali OK - ljutito je govorio sudiji Raonić.

Pravila kažu da teniser ako nosi kontaktna sočiva ili naočari tokom meča, smatraju se neophodnom opremom, pa igrač ima pravo na korekcije.

 

Anketa

 

Inače, nije Novaku promakla ta reakcija Kanađanina. On mu se čak i tokom meča izvinio, a potom ponovo i nakon pobede. Ali, ko gubi ima pravo da se ljudi. 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 4 godine

Ko gubi ima pravo da se ljuti a prepotentni Raonić se valjda ponadao da će mu Novak predati meč tako da je međusobni skor od 10:0 NAGRADA za to što je nekulturni, nevaspitani magarac. Koliko puta je on za vreme mečeva tražio medicinski tajm aut a da se nije zapitao šta misle njegovi rivali?

Maxmen

pre 4 godine

Raonić je druga liga za Noleta,nema tu komentara.???

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija