• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2020

18:20

OVIH 10 MARAKA JE SVE ŠTO IMAMO! Đoković se prisetio teškog detinjstva, odlaska iz Srbije, ali i otkrio šta to radi svakog jutra sa suprugom!

Tenis

OVIH 10 MARAKA JE SVE ŠTO IMAMO! Đoković se prisetio teškog detinjstva, odlaska iz Srbije, ali i otkrio šta to radi svakog jutra sa suprugom!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković dao je prilično interesantan intervju za američki "Njujork Tajms" gde je otkrio detalje iz svog privatnog života koji do sada nisu bili poznati javnosti

 

Drugi reket sveta i čovek koji je osvojio 16 grend slem titula u karijeri za eminentni "Njujork Tajms" govorio je o svom detinjstvu kojeg se ne seća po lepom. Prva slika koja mu prolazi kroz glavu kada se pomenu 1990. godine je njegov otac koji u ruci nosi 10 maraka i udara šakom o sto.

VILANDER RAZOTKRIO RODŽERA! Federer se plaši da ga Nole ne razbije!

- "10 maraka... to je sve što imamo" rekao je moj otac. Sećam se i da je dodao da "sada više nego ikad moramo da se držimo zajedno". To je detalj koji je ostavio veliki trag u mom detinjstvu, a kasnije imao uticaja i na odrastanje, karijeru... - priseća se Đoković.

Nakon toga usledio je odlazak u Minhen u tenisku akademiju Nikole Pilića gde je Đoković počeo da sazreva kao igrač. Sada mu je 32 godine, a u karijeri je zaradio više od 100.000.000 dolara. Ipak, ističe da je zahvala na svemu što mu se desilo.

Foto: reuters

Otkrio je i kakav ritaul ima sa suprugom, odosno decom Stefanom i Tarom svakog jutra kada se probudi u svojoj kući u Monte Karlu.

- Budimo se rano jer vodim Stefana u školu. Spremimo naše sokove i izađemo da gledamo izlazak sunca svakog jutra. Imamo i naše dnevne doze zagrljaja i pevanja. Pored toga uvek je tu i malo joge - otkriva Nole svoju jutarnju rutinu.

Kako je i sam rekao, Đoković smatra da se njegov pogled na tenis promenio sa godinama. Nije više "gladan" trofeja kao ranije već na tenis gleda sasvim drugačije. Navijači veruju da će prestići Federera po broju grend slem titula, ali Noletu to nije u prvom planu...

Foto: Tanjug/AP

- Svi pričaju o trofejima, dostignućima, rekordima, istoriji... i meni je drago što sam deo priča o svemu tome. Zahvalan sam na svojoj dosadašnjoj karijeri, ali tenis za mene više nije opsesija već neka vrsta platforme. Ne gledam na tenis kao nekada, da izađem na teren, pobedim, osvojim trofej i završio sam... ne, završio sam sa takvim razmišljanjem. Mislim da sam došao do stadijuma kada je u pitanju mnogo više od toga - rekao je Đoković.

Nole je takođe dodao da je jako zahvalan Andreu Agasiju što se nalazi gde je danas.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
axiom

pre 4 godine

ne moze se sluziti dva gospodara...ili joga ili molitva.....

presvetli

pre 4 godine

a ti si kao strucni Axiom o gospodarima , ma ti si rob svestan kosmicke situacije pa znas , ti znas koliko ih je , gospodara da gospodare tobom . Treba prvo biti naucno obrazovan kao sto ti Axiome nisi. Pa ako je Bog jedan onda ne mogu da budu dva majmune jedan , nije bitno dal je joga ili molitva . Covek se treba mentalno i fizicki pripremiti i celi zivot biti na nogama , boriti se protiv okupatora za bolji zivot , a ne na kolenima kao ti i ostale PORNO zvezde koje vole da gospodare njima .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija