• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2020

19:55

(FOTO) ŠOK! OD KIRJOSA OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Australijanac objavio fotografiju i posvetio je ĐOKOVIĆU uz OVU PORUKU!

Tenis

(FOTO) ŠOK! OD KIRJOSA OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Australijanac objavio fotografiju i posvetio je ĐOKOVIĆU uz OVU PORUKU!

Podeli vest

Kontroverzni Australijanac Nik Kirjos iznenadio je sve ljubitelje tenisa! Ovog četvrtka objavio je fotografiju sa Tenisom Sandgrenom, a posvetio je Novaku Đokoviću uz poruku koja je sve ostavila u čudu

Čitav teniski svet upoznat je koliko Kirjos ne podnosi našeg Novaka Đokovića zato su svi bili u čudu kada su pročitali šta je Australijanac napisao.

(VIDEO) VELIKO POŠTOVANJE ZA FEDERERA! Đoković se poklonio Rodžeru i najavio napad na titulu u Melburnu!

- Tenis i ja volimo Novaka - objavio je Kirjos i deo svojih pratilaca zbunio, dok su drugi shvatili to kao Kirjosov sarkazam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tennys and I love Novak

Објава коју дели NK (@k1ngkyrg1os) дана 30. Јан 2020. у 7:29 PST

 

On je to napisao uz fotografiju sa Tenisom Sandgrenom, Amerikancem koji je u četvrtfinalu Australijan opena izgubio baš od Rodžera Federera, a slika je objavljena na Instagramu nakon što je Đoković savladao Federera i plasirao se u finale Australijan opena.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdenko

pre 4 godine

Nema leka za tog lika. Nepopravljivi bolesnik.

yastreb

pre 4 godine

Morate malo više da se informišete pre nego što objavite nešto ovako. Nije u pitanju Novak Đoković, Kirjos je mislio na tenisera koji se zove Denis Novak.

Papundek

pre 4 godine

Kirjos je sasvim normalan momak a sto ne voli Novaka ili bilo kog drugog tenisera to je njegova licna stvar, pocnimo od sebe. Ne postoji teniser/osoba na svetu koja sve voli ili svi je vole, pa makar se radilo i o nasem Djokovicu. I na kraju, Kirjos sa svojim povremenim cirkusima ipak pomera granice u ovom sportu i razbija monotoniju, i ustogljena pravila ponasanja!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija