• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2020

14:43

ĐOKOVIĆ I KIRJOS IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO! Nikada nećete pogoditi šta!

Tenis

ĐOKOVIĆ I KIRJOS IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO! Nikada nećete pogoditi šta!

Podeli vest

Nik Kirjos mesecima provocira Novaka Đokovića, ne samo to, nego i otvoreno vređa jednog od najboljih tenisera sveta, koristi svaku priliku da prozove Srbija

Kada vam kažemo da imaju nesto zajedničko, nećete verovati. Osim tenisa naravno, mada Novak i Nik nemaju isti odnos prema "belom sportu". Australijanac jeste talentovan, ali nema ambicije poput drugig tenisera sveta. 

Naime, Nik Kirjos je u intervjuu za "Republic World" otkrio da je prestao da jede meso i mlečne proizvode, baš kao njegov "ljuti rival" Novak Đoković koji je na takvoj dijeti već pet godina.

KAKVO POŠTOVANJE PREMA ĐOKOVIĆU! Evo šta je Tim rekao pred finale sa Srbinom!

PATRIJARH PAVLE NA SAMRTI BLAGOSLOVIO NOVAKA! Dobio je DAR OD BOGA koji nikada neće zaboraviti

 

- Ne verujem u konzumiranje životinjskog mesa. Više ne jedem meso i mlečne proizvode, a to nije iz zdravstvenih razloga, nego zato što sam već neko vreme aktivan na polju pomoći životinjama. Probao sam već vegansku dijetu pre nekoliko godina, ali nisam uspeo da je ispoštujem zbog čestih putovanja - kazao je Nik.

RODŽEROVI NAVIJAČI POMAHNITALI! Vrađaju Novaka jer je UĆUTKAO njihovog ljubimca Federera!

FEDERER ODLEPIO ZBOG PITANJA O ĐOKOVIĆU! Ko su ljudi koji ozbiljno to tvrde?

 

Kazao je da su ga snimci stradanja životinja u požarima u Australiji posebno nadahnuli da izabere ovu dijetu tako da je vegeterijanac već duže vreme.

- Kada vidite te užasne slike - ne možete da jedete meso - dodao je Nik. 

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdenko

pre 4 godine

Kazete "nema ambicije"... ?! On je bolestan i treba mu strucna pomoc. Tacno je da je veliki talenat i da je mogao mnogo vise ali bolest je jaca.. a ne leci se. Znate, svaki sportista (pa i ovaj bolesni) ima maksimalne ambicije jer da nema nebi se takmicio. Jedino sto njemu smeta je, na nasu srecu, Novak. Svi bi da budu na vrhu, trude se i mnogo rade na tom polju ALI tvrdim da niko nije i nece igrati tenis koji igra Novak. Jednostavno najbolji je ikad.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija