• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2020

08:11

NOLE OTKRIO KAKO SE MOTIVISAO! Dok je jurio prednost Tima, Nole je MISLIO NA Federera!

Tenis

NOLE OTKRIO KAKO SE MOTIVISAO! Dok je jurio prednost Tima, Nole je MISLIO NA Federera!

Podeli vest

Novak Đoković je stigao do pehara na Australijan openu, ali nije bilo lako... Gubio je protiv Dominika Tima, a dok se podigao iz ponora, u glavi mu je bio niko drugi do Rodžer Federer

Bolje reći, Nole je mislio o napadu na Rodžerov rekord po broj Grend slem titula. Sada ga dele još samo tri titule

- Neću vas lagati i reći da nije, naravno da jeste. Znam da nisam u svojim dvadesetim godinama, stvari su drugačije malo i moram da budem organizovaniji i precizniji kada se spremam za Grend slem turnire, moram da napravim prioritete sa ovim turnirima, oni su istorijski najvažniji u našem sportu - rekao je Novak.

POKAZAO IM JE! Publika nije bila uz Novaka u finalu, Srbin im BRUTALNO odgovorio!

Naš as se osvrnuo i na mladu gardu koja dolazi.

- Nadam se da neće skorije početi da osvajaju velike titule, mi ćemo se pobrinuti da se to ne desi ubrzo. Uživam u činjenici da sam i dalje u poziciji da budem deo priče o igraču sa najviše Grend slem titula.

Slavlje u svlačionici bilo je burno

-  Napustio sam stručni štab zbog intervjua na nekoliko sati. Kada sam se vratio, video sam da su napravili lom u  svlačionici, video sam da su uživali i lepo su se proveli. Nisu pili mnogo i drago mi je zbog toga, ali bilo je prekasno da odemo bilo gde, samo smo se vratili u sobe, danas je potpuno drugačiji dan - zaključio je Nole.

 

Anketa

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija