• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2020

16:00

AMERIKANAC PROGOVORIO O NAVIJAČIMA I SVE UĆUTKAO! Niko se ne usuđuje ovo da kaže o Đokoviću!

Tenis

AMERIKANAC PROGOVORIO O NAVIJAČIMA I SVE UĆUTKAO! Niko se ne usuđuje ovo da kaže o Đokoviću!

Podeli vest

Publika je u finalu Australijan opena više bila uz Dominika Tima nego uz Novaka Đokovića (3:2), koji je osmostruki šampion prvog grend slema u sezoni

Ali, ni Tim ni navijači nisu mogli da zaustave Srbina, koji se je još jednom pokazao da je mentalna gromada i osvojio 17. grend slem u karijeri. 

(VIDEO) LUDNICA U MELBURNU! Nole je odservirao tačno 200 na sat, a onda je sa tribina krenula dobro poznata pesma!

BEZOBRAZNI AMERI! Hvalili Novaka, a iza svega se krije prozivka: Uvek je želeo da bude voljen kao Rodžer i Rafa!

 

Navijači su sve češće u finalima velikih turnira uglavnom protiv Srbina, bez obzira na to protiv koga igra, iako ima onih koji tvrde da je drugačije. 

Tako je tokom meča u Melburnu jedan ljubitelj tenisa na Tviteru napisao da "žali" Novaka zbog ogromne podrške koju je imao Tim. Američki novinar Ben Rotenburg je reagovao i u tri grupe podelio, kako je naveo, najpouzdanije navijače u svetu. 

One koji navijaju za Federera, one koji podržavaju Nadala i oni koji su za svakog igrača koji igra protiv Đokovića.

 

 

 

Uz Novaka su uvek samo srpski navijači, a Rotenburg je definitno rekao ono što je svima jasno, a niko ne sme da kaže. Nije bitno protiv koga igra, oni navijaju da od ponedeljka prvi teniser sveta ne pobedi.

 

NOVINAR BBC UDARIO NA ĐOKOVIĆA! Britanac nije mogao da SAKRIJE MRŽNJU PREMA SRBINU!

SVET SE POKLONIO NOVAKU, REGION U TRANSU! On odbija da izgubi! Tišina! Šampionski gen, fascinantna mentalna snaga...

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ponosanS

pre 4 godine

Sta je tu cudno? - Zapad ne voli uspesne Srbe, ne voli kad pobedjujemo a istorija govori da mi uglavnom pobedjujemo. Mozda to i nije lose jer nam time pokazuju da smo bolji od njih. Nebi oni tako postupali prema Djokovicu da je gubitnik, oni vole gubitnike jer se samo tako osecaju boljim a daleko su od dobra.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija