• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2020

07:02

LJUDI, ŠTA VAM NIJE JASNO? PITAJU SE DA LI JE NOVAK NAJBOLJI SVIH VREMENA! Zanimaće vas šta kažu Britanci, Vilander i Keš!

Tenis

LJUDI, ŠTA VAM NIJE JASNO? PITAJU SE DA LI JE NOVAK NAJBOLJI SVIH VREMENA! Zanimaće vas šta kažu Britanci, Vilander i Keš!

Podeli vest

Ponovo je aktuelna polemika ko je najbolji teniser svih vremena

Novak Đoković osvojio je 17. grend slem trofej, ima dva manje od Rafaela Nadala, a tri od Rodžera Federera. Srbin nemilosrdno dominirao godinama, ima najviše najvećih trofeja 56, dva više od rivala, proglašen je za najboljeg tenisera decenije,vezao je titule na sva četiri grend slema i postao prvi teniser od Roda Lejvera kojem je to pošlo za rukom.... Ali, ljudi se i dalje pitaju... 

"BBC" podsećanja na 2011. godinu kada su se u finalu turnira u Melburnu sastali Novak Đoković i Rodžer Federer.

Foto: Ap photo/Reuters

 

 

- U tom trenutku Federer je već imao osvojenih 16 pehara na grend slem turnirima, a srpski teniser dva. Devet godina kasnije, situacija govori da su se stvari znatno promenile. Federer ima 20 trofeja sa najvećih turnira, a Đoković 17. Đoković je šest godina mlađi od Federera i godinu dana od Rafaela Nadala, preostalog člana vladajuće svetske teniske trojke - navode Britanci u tekstu.

SVET SE POKLONIO NOVAKU, REGION U TRANSU! On odbija da izgubi! Tišina! Šampionski gen, fascinantna mentalna snaga...

NOVINAR BBC UDARIO NA ĐOKOVIĆA! Britanac nije mogao da SAKRIJE MRŽNJU PREMA SRBINU!

 

 

 

Pet Keš kaže da je teško predvideti ko će iz velike trojke biti najbolji svih vremena.

- Federer ima šansu za još jednim grend slem peharom i to na Vimbldonu. I dalje je u vrhu kada je u pitanju travnata podloga. Ali i Đoković i Nadal definitivno deluju kao teniseri koji mogu da nastave da igraju na visokom nivou - kaže Keš koji podseća da su sva trojica već u godinama kada i najmanja povreda može značajno da utiče na formu.

(VIDEO) KAKAV KRALJEVSKI POTEZ ĐOKOVIĆA! Osvojio je 17. grend slem, a ONDA JE TROFEJ PREDAO NJEMU!

NOVAK FRAPIRAO SVET! Pio sam ČAROBNE NAPITKE pripremljene u laboratoriji!

 

Takođe, podseća i koga je sve Đoković pobeđivao u finalima najvećih turnira.

- Pogledajte koga je sve Đoković pobeđivao u finalima. U redu, bili su tu i igrači kao Conga i Anderson, ali većinu trijumfa ostvario je protiv Marija, Nadala i Federera. To je đavolski dobar način da osvajate grend slem titule.

 

 

Nije na odmet podsetiti da je poslednji put neko van "velike trojke" osvojio gren slem u septembru 2016, kada je Sten Vavrinka pobedio na US Openu.

Mats Vilander, koji pred početak Australijan opena bio ubeđen u pobedu Srbina, pa je mišljenje promenio pred finale, opet je izdominirao. 

- To ga već čini favoritom na Vimbldonu, gde brani titulu. To bi mu bio 18. grend slem. Isto tako, favorit je i na US openu. To je već 19. Na kraju ove sezone mogli bismo da imamo dvojicu tenisera sa 20 grend slemova ili dvojicu sa 19 - navodi Vilander.

 

Bonus video

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Гази Ноле...! А за њих ме ... - ЗАБОЛЕ...!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija