• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2020

23:16

ĐOKOVIĆ SE VRAĆA U SRBIJU! Otkrio sa kim se čuo pre nego što je zaspao i GDE ĆE PROSLAVITI TROFEJ!

Tenis

ĐOKOVIĆ SE VRAĆA U SRBIJU! Otkrio sa kim se čuo pre nego što je zaspao i GDE ĆE PROSLAVITI TROFEJ!

Podeli vest

Novak Đoković je osmi put osvojio pehar na Rod Lejver areni, a 17. u karijeri pošto je posle pet setova pobedio Dominika Tima (3:2)

Posle brojnih obaveza koje je imao u Melburnu posle osvajanja trofeja, prvi teniser sveta je otkrio kada stiže u našu zemlju.

- Biću u Srbiji uskoro, za desetak dana i biću tamo šest-sedam dana pre odlaska za Dubai, a posle turnira ću se opet vratiti i biću tamo do odlaska za SAD, ukupno ću biti nekoliko nedelja. I to je obično taj period i kada dolazim u Srbiju, u februaru, na proleće ili u septembru. Radujem se da vidim svoje roditelje, širu familiju i narod. I naravno, da se lepo proslavi jer prošle godine nisam imao priliku da proslavim neke uspehe, tako da ćemo ovog put da obeležimo - kazao je za Sport klub Đoković.

Foto: Starsportphoto

 

 

SRAMOTA, PLJUVALI PO NOVAKU! Oni su omaložavali SRBINA, pa dobili ŠAMARČINU! Obrazi im još bride!

(VIDEO) KAKAV KRALJEVSKI POTEZ ĐOKOVIĆA! Osvojio je 17. grend slem, a ONDA JE TROFEJ PREDAO NJEMU!



Otkrio je i kako je proveo veče posle osvajanja pehara i sa kim se čuo pre spavanja.

- Pričao sam sa ženom pre nego što sam sinoć zaspao i pitala me je da li imam milion misli koje mi se vrte po glavi, emocije... Rekao sam joj da osećam potpunu tišinu i mir. To je nešto što me i danas drži. Nemam uopšte osećaj prevelike uzbuđenosti ni ushićenja. Samo mir, nekako sam se oslobodio svega. U toku turnira ima interne borbe, misli vam lutaju stalno šta će biti, kako će biti, da li će biti.

NOVAK FRAPIRAO SVET! Pio sam ČAROBNE NAPITKE pripremljene u laboratoriji!

AMERIKANAC PROGOVORIO O NAVIJAČIMA I SVE UĆUTKAO! Niko se ne usuđuje ovo da kaže o Đokoviću!

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Prvi teniser sveta kaže da oseća mir i spokoj.

- Konstantno morate sebe da vraćate u balans i uvodite sebe u stanje pozitivne energije i razmišljanja i svesti, što je dosta puta usiljeno jer su ta negativna osećanja izuzetno snažna i mogu da obuzmu telo i um. U ponedeljak i nedelju posle meča, a pogotovo sada, osećam mir, sklad i spokoj - to je ono što zapravo i želim da osećam u ovom trenutku. Osećam i sreću što se vraćam u zagrljaj svoje porodice - kazao je prvi teniser sveta.

Dobio je silne čestitke posle osvajanja novog trofeja.

- Iskreno, nisam prošao ni deset posto poruka. Hteo sam da uživam u trenutku. Čuo sam se sa svojom najužom porodicom, ženom, decom, roditeljima, to je ono što mi je bilo najbitnije. Danas ću proći kroz sve te poruke.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija