• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2020

14:50

SUROVE BROJKE SVE GOVORE! Đoković je kralj VELIKIH TITULA, evo koliko beži Federeru i Nadalu!

Tenis

SUROVE BROJKE SVE GOVORE! Đoković je kralj VELIKIH TITULA, evo koliko beži Federeru i Nadalu!

Podeli vest

Novak Đoković je nakon osvajanja Australijan opena povećao prednost nad najvećim rivalama, ima više najvećih titula u koje se ubrajaju grend slemovi, mastersi i ATP finale

Novak, koji se u ponedeljak, vratio na prvo mesti, u Australiji je bila 56. veliki trofej, dok Rafa i Rodžer imaju 54. 

Novak sada ima 17 slemova, 5 trijumfa na poslednjem nadmetanju u sezoni i 34 na turnirima iz serije 1.000. Uz to je kompletirao kolekciju mastersa.

ZEMLJOTRES! ENGLEZI ĆE ODLEPITI, DEŽURNI PLJUVAČI NA APARATIMA! Đoković nije kažnjen zbog incidenta u finalu!

KIRJOS OPET ZABEZEKNUO PLANETU! Ne, nije pljuvao Novaka, ali će vas ŠOKIRATI NJEGOVE REČI!

 

Foto: ap photo

Novak Đoković

Rodžer trenutno vodi na listi po broju najznačajnijih titula, jer ima 20 grend slemova, šest puta je slavio na Završnom mastersu i 28 na mastersima, ima ukupno 54 velike titule. 

Nadal je takođe na 54 velika trofeja, kao i Švajcarac. Ima 19 slemova, a 35 mastersa, a završni turnir nikada nije uspeo da osvoji.

 

 

Koliko je ova era brutalna, najbolje govori podatak da su daleko iza njih na večnoj listi dvojica legendarnih Amerikanaca. Pit Sampras je stao na 30 (14-5-11), a Andre Agasi na 26 (8-1-17). Na šestom mestu je Endi Marej sa 18 najvećih titula. Britanac je stigao do tri grend slema, 14 mastersa, a ima jedan trijumf i na završnom turniru.

SPREMITE SE, ĐOKOVIĆ NAPADA FEDERERA! Ovo će Rodžera OTERATI u penziju, Novak mu "skida" još jedan rekord!

AUSTRIJANAC SVIMA ODRŽAO LEKCIJU! Tim JE OVO REKAO O NOVAKU i raspametio navijače prvog tenisera sveta!

 

 

 

 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija