• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2020

20:30

ĐOKOVIĆ NAMEŠTA REKORDE... Amerikanac LUPIO TAKVU GLUPOST I OSTAO ŽIV! Nadal i Federer će poludeti zbog ovoga!

Tenis

ĐOKOVIĆ NAMEŠTA REKORDE... Amerikanac LUPIO TAKVU GLUPOST I OSTAO ŽIV! Nadal i Federer će poludeti zbog ovoga!

Podeli vest

U emisiji na ESPN-U "Izvinite zbog prekida" (Pardon the Interruption) voditelji Toni Kornhajzer i Majkl Vilbon raspravljali su o brojnim temama ali za to imaju samo jedan minut, a tema je bio i Novak Đoković

Srbin je opet pokorio Melburn, osvojio je osmi Australijan open u karijeri, 17. grend slem i vratio se na prvo mesto na ATP listi. Očekivano, polemisali su o tome ko će biti najbolji teniser ikada.

Vilbon je pročitao pismo iz njihove pošte, što je pokrenulo raspravu.

- Da li te Novak Đokovic primorava da ponovo razmisliš o tome ko će na kraju biti najbolji teniser svih vremena?

CARICA! ENGLESKINJA UDATA ZA HRVATA OPLELA PO ZEMLJACIMA ZBOG NOVAKA! Ućutkala Engleze za sva vremena! Mislite da je Federer zlatni dečko?

NEMCI SE POKLONILI ĐOKOVIĆU! Uzdrmani KRALJ je uspeo da SPREČI POKUŠAJ PREVRATA, odbranio je kraljevstvo!

 

Foto: AP/Photo

 

 

Usledio je odgovor Kornhajzera.

- Ne, nije me naterao. Ima 17 najvećih trofeja, Federer ima 20, Nadal 19, a kao bivši teniser i sam znaš da su najbitniji trofeji Vimbldon pa US Open! Na trećem mestu je Otvoreno prvenstvo Francuske dok je na poslednjem Australijan open! Đoković ima u kombinaciji Vimbldon-US Open samo osam trofeja, dok Federer ima 13! Tako da bežite odavde! - gremo je  domaćin ove emisije Toni Kornhajzer. 

VAJDA OTKRIO DETALJE IZ PROŠLOSTI! Ovo niste znali o Đokoviću i njegovom treneru!

SUROVA PORUKA! Novakova najveća GREŠKA je to što je Srbin!

 

On je potom želeći ponovo da ponizi Srbina, uvredio žestoko i Rafaela Nadala i Rodžera Federera.  

- Hajde da završavamo sa ovom temom. Đoković namešta rekorde tako što tuče starce, kao što su Nadal i Federer, zato što nema mladih, uspešnih tenisera! Tako da ne, nije me naterao da promenim mišljenje.

Njegov kolega nije mogao da veruje šta je saslušao:

- To je najapsurdniji argument koji sam ikada čuo. To je užasan argument... sve ovo govoriš samo zbog Federerovih titula na Vimbldonu.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Шта овај магарац лупета...Ђоковић једва да је годину дана млађи од Надала...? Шта прича будала...?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija