• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

07.02.2020

20:20

BRAVO DEVOJKE! Srbija bolja od Švedske!

Tenis

BRAVO DEVOJKE! Srbija bolja od Švedske!

Podeli vest

Ženska teniska reprezentacija Srbije savladala je Luksemburg sa 2:1, u drugom meču A grupe Evro-africke zone FED kupa

Baš kao i prvog dana protiv Luksemburga, Srpkinje su slavile zahvaljujući dublu u kojem su Aleksandra Krunić i Nina Stojanović savladale Johanu Larson i Korneliju Lister sa 6:2, 6:1.

BRAVO DEVOJKE! Srbija eliminisala Luksemburg!

Prethodno je Krunićeva bila bolja od Mirjam Bjerklund sa 6:2, 3:6, 6;3, da bi Larsonova ubedljivo nadigrala Stojanovićevu sa 6:1, 6:0.

Teniserke Srbije igraće protiv pobednika B grupe Slovenije za plasman u plej-of za mesto u Svetskoj grupi II.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija