• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2020

17:30

HRVAT NIJE ŠTEDEO REČI! Bez dlake na jeziku o Đokoviću!

Tenis

HRVAT NIJE ŠTEDEO REČI! Bez dlake na jeziku o Đokoviću!

Podeli vest

Hrvatski teniser Borna Ćorić ističe da i dalje sanja o prvom mestu na ATP listi i osvajanju Grend slem titule, a dotakao se i Novaka Đokovića

Uprkos brojnim povredama Ćorić i daje veruje u svoj san, tačnije prvo mesto na ATP listi. Hrvat je istakao da ne bi trebao toliko da se osvrće na Đokovića, jer je njega teško kontrolisati. 

(VIDEO) KAKAV LUDAČKI POTEZ MONFISA! Ne pokušavajte ovo kod kuće!

- Malo sam dalje od igrača iz svoje generacije, nikada nisam prošao dalje od četvrte runde na Slemu. Ali vidim njih kako im ide dobro, mislim da mi treba više vremena. Svi mi moramo da se fokusiramo na trening i na to da postanemo bolji, a ne da mislimo o Federeru, Nadalu i Đokoviću jer njih ne možemo da kontrolišemo. Nadam se da će neko mlađi uskoro osvojiti najveći trofej- rekao je Ćorić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija