• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

15.02.2020

18:26

(FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNO! ĐOKOVIĆ SA PORODICOM STIGAO U SRBIJU, pa otkrio šta će prvo da uradi nakon OSVAJANJA VAŽNIH TROFEJA!

Tenis

(FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNO! ĐOKOVIĆ SA PORODICOM STIGAO U SRBIJU, pa otkrio šta će prvo da uradi nakon OSVAJANJA VAŽNIH TROFEJA!

Podeli vest

Novak Đoković sa suprugom Jelenom i decom upravo je sleteo u srpsku prestonicu.

Sa Noletom na beogradski aerodrom sleteli supruga Jelena, sin Stefan, ćerka Tara, kao i Jelenini roditelji.

HRVAT NIJE ŠTEDEO REČI! Bez dlake na jeziku o Đokoviću!

NE SMETA MI ŠTO NAVIJAJU PROTIV ĐOKOVIĆA! Ivanišević sve frapirao, pa raspametio Novakove fanove!

Sa Đokovićima su bili i Jelenini roditelji, a najbolji teniser sveta je odmah seo u automobil i otišao u nepoznatom pravcu.

Foto: pink.rs

Jelena je bila u potpuno prirodnom, opuštenom izdanju, bez šminke, jer se tako najprijatnije i oseća.

Podsetimo, ovo je prvi Noletov dolazak u Srbiju nakon osvojenog Grend slem trofeja na Australijan openu. Pošto je osvojio osmu pobedu na turniru u Melburnu Novak je sa porodicom otišao na odmor u Italiju, a sada je stigao i u svoju domovinu.

Foto: pink.rs

Đoković je, inače, nedavno najavio svoj dolazak u Srbiju i otkrio koliko će se zadržati. 

- Doći ću šest, sedam dana pre nego što odem u Dubai, a onda ću se posle turnira ponovo vratiti pre odlaska u Ameriku. Tako da ću sve ukupno biti nekih nekoliko nedelja u Srbiji. U principu su to neki periodi kada ja dolazim u zemlju. Negde u februaru i posle na proleće ili možda u septembru. Radujem se da vidim svoje roditelje i širu familiju, svoj narod i da se lepo proslavi sve ovo, pošto nisam imao priliku da prošle godine proslavim neke velike uspehe. Ovoga puta ćemo da obeležimo - rekao Đoković medijima nakon veličanstvene pobede u Melburnu.

Foto: pink.rs

Ekskluzivne snimke sa aerodroma možete pogledati u nastavku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija