• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2020

08:35

ISMEVAO NOVAKA, PA SVE FRAPIRAO! Bivši svetski broj jedan progovorio o Đokovićevim šansama na Rolan Garosu!

Tenis

ISMEVAO NOVAKA, PA SVE FRAPIRAO! Bivši svetski broj jedan progovorio o Đokovićevim šansama na Rolan Garosu!

Podeli vest

Nekada prvi teniser sveta, Australijanac Lejton Hjuit jedan je od retkih koji smatra da Novak Đoković ima dobre šane da pobedi Rafaela Nadala na Rolan Garosu

Španac je rekorder sa 12 titula na pariskoj šljaci, a iako je Srbin u sjajnoj farmi malo ko veruje da bi mogao u Parizu da svrgne kralja šljake sa trona.

Hjuti, koji se inače podsmevao našem teniseru tokom finala Australijan opena, jer je tražio pomoć doktora, sada je promenio ploču. Veruje da bi Novak mogao da pokvari planove Nadalu na Rolan Garosu.

NE SMETA MI ŠTO NAVIJAJU PROTIV ĐOKOVIĆA! Ivanišević sve frapirao, pa raspametio Novakove fanove!

AMERIKANAC OBJASNIO! OVO JE SVET NOVAKA ĐOKOVIĆA, ON JE VIŠE OD NADALA I FEDERERA, GENIJE, ON JE NEMILOSRDAN... Da se naježiš, jedina i prava istina!

 

Hjuit, koji je osvojio US Open 2001. i Vimbldon 2002. godine tvrdi da je španski teniser i dalje prvi favorit za trofej u Bulonjskoj šumi.

- Iz godine u godinu priča se kako bi to mogla biti sezona Rafinog pada na šljaci, ali svaki put on sve to prebrodi i osvoji trofej. Prošle godine sezonu na šljaci nije započeo na najbolji način, ali je zato vrhunac bio u Parizu, u velikom stilu. I u 2020. je veliki favorit za trofej na Rolan Garosu, ispred svih je, ali moraće da radi napornije ako želi da nastavi dominaciju na tom turniru - smatra Australijanac.

Foto: Tanjug/AP

 

Najveća pretnja Špancu će biti  Novak Đoković i Dominik Tim.

- Postoje dva tenisera koji su u stanju da pobede Nadala na Rolan Garosu i jedan od njih je Novak Đoković. Srbin već zna šta je potrebno da bi se osvojio pehar u Parizu, igrao je i u nekoliko finala, dobro poznaje uslove i jedan je od malobrojnih koji je Rafu pobeđivao na tom takmičenju. Sve će zavisiti od toga kako će se pripremiti za turnir, ali ne sumnjam da će Đoković biti među favoritima za trofej.

SRĐAN ĐOKOVIĆ UZDRMAO SVET, NOVINAR MU ODGOVORIO! Ne pomažete Novaku, NA NJEGOVOM MESTU NEKO DRUGI BI SE RASPAO!

SUPRUGA NOVAKA ĐOKOVIĆA OTVORILA DUŠU: Teško mi je da budem poznata!

 

On smatra da svetski broj jedan ima još jednu prednost u odnosu na ostale igrače.

- Od igrača velike trojke, mislim da je Đoković taj koji se svakoj podlozi prilagođava bolje. Rodžeru je teško da pobeđuje na šljaci, Rafi na travi, ali Novak može da uradi velike stvari na svakoj podlozi, pre svega zbog njegovog kretanja i proklizavanja. On je ne samo jedan od najvećih kandidata za titulu na Rolan Garosu već i na ostalim mastersima koji se igraju na šljaci. Ima čudesnu fizičku snagu da se izbori za pobedu u pet setova - dodao je Australijanac.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija