• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

17.02.2020

21:50

(VIDEO) NEPREPOZNATLJIVA JE! Kim Klajsters se vratila na teren i doživela PORAZ na startu!

Tenis

(VIDEO) NEPREPOZNATLJIVA JE! Kim Klajsters se vratila na teren i doživela PORAZ na startu!

Podeli vest

Nekada najbolja teniserka sveta, Belgijanka Kim Klajsters (37), vratila se danas na teren i izgubila meč 1.kola turnira u Dubaiju od Garbinje Muguruze iz Španije 6:2, 7:6 (8:6)

Klajsters, četvorostruka gren slem šampionka, odigrala je prvi takmičarski meč posle US opena 2012. godine.

PRESEKAO JE! Krajinović odustao od turnira u Marselju!

U međuvremenu je rodila drugo i treće dete i primljena je u Kuću slavnih 2017. godine. Bio je to njen drugi povratak iz penzije, posle 2007. godine, kada je odlučila da završi karijeru, uda se i rodi dete.



Posle dve godine se vratila, pre nego što je 2012. ponovo otišla u penziju. Kao nekadašnja broj 1, ona može da dobije određen broj pozivnica za glavni žreb WTA turnira.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 4 godine

Moja baba je i pred smrt bolje izgledala od nje. Nek se mani čoravog posla i nek se ne bruka više.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija