• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2020

16:12

NOVAK JE DOŠAO IZ MALE ZEMLJE I POSTAO JE VLADAR TENISA! Odnos navijača prema Đokoviću naljutio legendarnog trenera!

Tenis

NOVAK JE DOŠAO IZ MALE ZEMLJE I POSTAO JE VLADAR TENISA! Odnos navijača prema Đokoviću naljutio legendarnog trenera!

Podeli vest

Nikola Pilić odlično poznaje našeg Novaka Đokovića... Sada najbolji teniser sveta odrastao je uz iskusnog stručnjaka. Prošli su mnogo toga zajedno, a njihova veza još uvek je jaka

Nedavno su se čuli.

- Pitao me je još nešto o servisu. Odgovorio sam mu: "Što mene pitaš, imaš Gorana Ivaniševića". Kazao je da želi mene da pita za savet, rekao sam mu detalj da ide previše levo i da gubi kontrolu. Drago mi je da je osvojio Australiju, to je bio veliki pritisak i znao je da će trijumfom ponovo biti najbolji na svetu. Blizu je 280 sedmica kao 'broj 1'. Mislim da u tom segmentu ima šansu da bude najbolji svih vremena - rekao je Pilić za RTS.

Iskusni stručnjak se osvrnuo i na finale Australijan opena.

- Meč sa Dominikom Timom nije toliko ostao u lošem sećanju, koliko onaj u Londonu protiv Rodžera Federera. Što se mene tiče, to je bila sramota publike. Moraš biti fer, ne možeš aplaudirati ako neko napravi dvosturku grešku. Možeš navijati za Federera, okej. Momak ima 38 godina, ali ne na takav način. Novak je došao iz male zemlje i postao vladar tenisa.

(VIDEO) IDEM PO ZLATO U TOKIO, 2020. GODINA MOŽE DA MI BUDE NAJBOLJA U KARIJERI! Đoković u Beogradu odgovarao na pitanja olimpijaca, otkrio zašto ga navijači ne vole, govorio i o Kobiju..

On dodaje da Nole nikada ne zaboravlja da uči.

Ono što mu kažeš, on upija kao sunđer. Ima takve komponente da neće istu grešku 17 puta ponoviti. Tu je bio fantastičan. U oktobru 2018. sam igrao ovde sa Novakom nekih pola sata i neverovatno je kakve je on detalje zapamtio iz akademije. To su mu bile jedne od najboljih godina u detinjstvu, što je za mene veliki kompliment.

Pilić je govorio o tome ko je najbolji teniser svih vremena.

- Nole može igrati sigurno još četiri ili pet godina, jer je fizički dobar. Novak je profesionalac 100 odsto. Zna kako da se priprema. Ako želi, ako je u šestoj brzini, znači da je u top formi – onda je najbolji igrač na svetu. Novak, Federer i Nadal, šta su učinili u poslednjih 15-ak godina... Sumnjam da će se pojaviti neka trojka slična njima - zaključio je Pilić.

Bonus video:

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija