• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2020

12:15

DUGO SU ČUVALI TAJNU! ĐOKOVIĆ VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI! Svi misle da se Rafa, Rodžer i Novak mrze, a NIKADA NE BISTE POGODILI ŠTA RADE!

Tenis

DUGO SU ČUVALI TAJNU! ĐOKOVIĆ VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI! Svi misle da se Rafa, Rodžer i Novak mrze, a NIKADA NE BISTE POGODILI ŠTA RADE!

Podeli vest

Rafael Nadal je pre nekoliko dana otkrio jednu zanimljivu stvar o najboljim teniserima ikada

Španac je rekao da velika trojka ima WhatsApp grupu, što je potvrdio Novak Đoković.

Novinari su pitali Novaka da li je istina da on, Rafa i Rodžer imaju zajedničku WhatsApp grupu u kojoj razmenjuju poruke.

OPA, RAFA NA OVOME ZAVIDI NOVAKU! Rado bi od Srbina uzeo JEDNU STVAR, a ovako izgleda njegov savršeni teniser!

E, OVO NISMO OČEKIVALI! Nadal otkrio neverovatnu stvar o njemu, Đokoviću i Federeru!

 

- Da, imamo - nasmejao se Đoković.

Na pitanje ko je najaktivniji i kako izgleda konverzacija među velikom trojkom, prvi teniser sveta je kroz osmeh objasnio:

- Svi smo aktivni ili nismo aktivni. Kada nismo aktivni, nismo, ali kada smo aktivni, svi odgovaraju. Slažemo se dobro, dugo se poznajemo i postoji neverovatno poštvanje među nama,  profesionalno i privatno. Dokle god je tako, mislim da svi imaju koristi od toga, posebno naš sport - zaključio je Đoković.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija