• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

18:06

ĐOKOVIĆA SMARALA DOPING KONTROLA! Evo koliko testova je uradio Novak, a koliko su na kontrolama proveli Nadal i Rodžer!

Tenis

ĐOKOVIĆA SMARALA DOPING KONTROLA! Evo koliko testova je uradio Novak, a koliko su na kontrolama proveli Nadal i Rodžer!

Podeli vest

Svetska teniska asocijacija (ITF) brine o regularnosti "belog sporta" uglavnom nenajavljenim antidoping testovima

Testiraju sve igrače, od najvećih zvezda, do onih manje poznatih. Sigurno se sećate kako je Rafael Nadal često kukao jer mu kucaju na vrata u pet sati ujutru. 

Od toga nisu zaštićene najveće zvezde, pa su tako Rodžer Federer i Rafael Nadal među najviše testiranim igračima u 2019. godini.

ŠPANAC VIŠE NEĆE DA KRIJE SVOJ STAV! Nadal: Ne želim da Đoković ponovo podigne GREN SLEM pehar!

NADAL PRETI VEĆ OVE NEDELJE! Evo šta Novak mora da uradi da SAČUVA prvo mesto!

 

Švajcarac je prošle godine uradio čak 29 antidoping testova, od čega 9 na turnirima, a čak 20 puta su mu nenajavljeno radili testove, dok je i Nadalu urađeno 29 testova, od čega 17 privatno, a 12 na turnirima.

Nije pošteđen ni prvi teniser sveta Novak Đoković. Srbin je u 2019. godini urađeno 24 antidoping testova, od čega 14 privatno, a 10 na turnirima. Manje od Federera i Nadala, pa im verovatno neće biti svejedno. 

JOŠ MALO, JOŠ MALO... Novakov idol NE SPAVA MIRNO! Srbin nadomak novog PODVIGA!

OPA, RAFA NA OVOME ZAVIDI NOVAKU! Rado bi od Srbina uzeo JEDNU STVAR, a ovako izgleda njegov savršeni teniser!

 

Rekorder je Hjeon Čung, koji je testiran 34 puta, od čega 30 puta nenajavljeno. U ženskoj konkurenciji je najviše testirana Viktorija Kuzmova, koja je testirana 34 puta, od čega 23 puta privatno. Prošle godine su na doping kontroli pali Čilenac Nikolas Žari i Kolumbijac Robert Farah prvi reket sveta u dubl konkurenciji.

 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija