• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

26.02.2020

10:05

POTPUNO OTVORENO! Jelena: Novak mi tri puta dao otkaz!

Tenis

POTPUNO OTVORENO! Jelena: Novak mi tri puta dao otkaz!

Podeli vest

Čak tri puta sam dobila otkaz direktno od svog muža Novaka Đokovića (32), kaže supruga prvog tenisera sveta Jelena Đoković (33)! Jelena radi kao direktorka Fondacije "Novak Đoković", ali uprkos tome što je materijalno obezbeđena, gospođa Đoković se požalila da je nisu zaobišle stresne situacije u životu

Terala inat mužu

Novak i Jelena zajedno su skoro 15 godina, a vezu su započeli kada je naš as bio anoniman. Nole je sad milioner i jedna od najvećih svetskih sportskih zvezda, a njegova supruga vreme ispunjava vodeći računa o imidžu svog muža. Ipak, kako kaže, to ne znači da je bezbrižna na poslu.

- Bavim se brendom Novaka Đokovića i tri puta sam dobila otkaz direktno od svog muža zbog pogrešnih postupaka. Uradila sam ono što je, prema mom mišljenju, bilo najbolje za njega. On se protivio tome, ali svejedno sam to uradila, verujući u svoju procenu. Na kraju se ispostavilo da sam bila u pravu, ali on je ipak rekao: "Ti radiš za mene!". Meni nije prijala ta vrsta komunikacije. Pomislila sam da on nije prepoznao da sam sve to učinila iz ljubavi, iz želje da sve bude kako treba - otkrila je Jelena u ponedeljak u javnoj diskusiji "Budućnost je sad" u Beogradu.

KADA VIDIM NOLETA, SETIM SE MOG SINA! Emotivna ispovest majke Dražena Petrovića!

Jelena je otkrila da je na kraju dobila priznanje od svog muža.

- Tada sam se inatila, govorila mu "videćeš da sam u pravu" i on mi je pružao otpor. Međutim, kad sam spustila loptu, on je došao i rekao: "Bila si u pravu, video sam rezultate, ali bih voleo da to više ne radiš". Dakle, koliko god da su rezultati dobri, nekome određeni način rada ne prija. I na kraju, nije bitno ko je bio u pravu, bitno je da smo uz dobru komunikaciju rešili problem. Mi stvarno divno radimo zajedno - rekla je Noletova supruga.

Ona je otkrila i da ju je Novak zaposlio tek pošto je bila na razgovoru za posao.

- Sećam se da sam na razgovor u Fondaciju došla prestrašena, ali i uzbuđena. Blesava sam i energična što je u nekim slučajevima bilo dobro, ali sam bila i odbijena na više pozicija - otkrila je Jelena.

Nerealni optimista

Gospođa Đoković je istakla i da ne veruje u male plate.

- U našoj fondaciji niko ne radi za prosečnu platu od 300 do 500 evra i mnogo sam srećna zbog toga. Ja ne verujem u male plate. Ljudi mi kažu često da sam nerealna i previše optimistična. Vi mladi ste oni koji će to da promene. Put će vam biti težak, na to ne možemo da utičemo. I Novak je živeo u takvom okruženju koje mu nije davalo prava da misli da će jednog dana biti broj jedan. Pričamo o sportu koji je nenormalno skup. Moji roditelji su meni sa 12 godina rekli da ne mogu više da finansiraju moje bavljenje tenisom. To je bio kraj mog sna, ali ne mogu da se žalim - poentirala je direktorka Đoković.

Biću spisateljica

Osim što je direktorka Fondacije "Novak Đoković", Jelena je i osnivač magazina "Original", za koji povremeno piše.
- Ja se bavim svime što želim - porodicom, decom i mužem, a i pišem. Mislim da ću jednog dana biti spisateljica. Ne mislim da se u nečemu nisam ostvarila zato što sam Novakova supruga. Zbog toga sam se u svemu još više izgradila - jasna je Jelena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija