• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2020

08:27

DUŠANE, ŠTA SE DESILO? Debakl Lajovića, vodio 6:5, izgubio set, pa se totalno raspao!

Tenis

DUŠANE, ŠTA SE DESILO? Debakl Lajovića, vodio 6:5, izgubio set, pa se totalno raspao!

Podeli vest

Dušan Lajović poražen je od Sunvu Kvona, tenisera iz Južne Koreje koje je trenutno 76. reket sveta u drugom kolu Akapulka sa 7:6, 6:0

Bilo je ovo veliko iznenađenje, s obzirom na to da Srbin 24. teniser sveta i da je bio favoriti u ovom meču. 

Lajović je već u prvom gemu tog meča stigao do brejka, činilo se da će lako izaći na kraj sa malo poznatim teniserom iz Azije. Ipak, momak iz Južne koreje se nije predavao, pa u desetom gemu meča vratio brejk.

SRBIN NEMOĆAN PROTIV NADALA! Kecmanović se borio, ali protiv Rafe nije mogao!

BIO JE NA IVICI PORAZA! Preokret Lajovića za drugo kolo Akapulka!

 

Naredna dva gema su takođe završena brejkovima. Vodio je naš as 6:5, ali je Kvon opet uzvratio ribrejkom i izborio taj-brejk, gde je 24. teniser sveta osvojio samo dva poena.

Dušan je potom odigrao katastrofalan drugi set, koji je završen za samo 28 minuta. Lajović nije uspeo da osvoji ček ni gem u drugom setu, pa će hteti što pre da zaboravi ovaj meč. 

LOŠ DAN NAŠIH TENISERA! Lajović i Kecmanović se već vraćaju kući!

POČIŠĆEN ČEKINATO! Uspešan start Lajovića u Riju!

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija