• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2020

12:08

ŠTA JE OVOM ČOVEKU? VILANDER POKAZAO PRAVO LICE! Sramota, ponaša se kao da Đokoviće ne postoji!

Tenis

ŠTA JE OVOM ČOVEKU? VILANDER POKAZAO PRAVO LICE! Sramota, ponaša se kao da Đokoviće ne postoji!

Podeli vest

Samo što je Mats Vilander malo postao simpatičan navijačima Novaka Đokovića, vrlo brzo ih je razbesneo novom izjavom

S vremena na vreme kaže Vilander nešto pohvalno o Srbinu, ali po svemu sudeći nikada neće biti na strani našeg asa. Uporno zaboravlja Novaka kada se polemiše o tome ko će biti najbolji u istoriji. 

Stručni konsultant Eurosporta veruje da je ova sezona ta koja će Rafaela Nadala krunisati kao najboljeg tenisera ikada, ali na papiru.

Federer trenutno ima 20 grend slem trofeja, samo jedan više od Nadala, koji je najveći favorit za osvajanje narednog - Rolan Garosa, 17 ima prvi teniser sveta.

ĐOKOVIĆA SMARALA DOPING KONTROLA! Evo koliko testova je uradio Novak, a koliko su na kontrolama proveli Nadal i Rodžer!

DUGO SU ČUVALI TAJNU! ĐOKOVIĆ VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI! Svi misle da se Rafa, Rodžer i Novak mrze, a NIKADA NE BISTE POGODILI ŠTA RADE!

Anketa

- Nikad nisam mogao da poredim Rodžera i Rafu, jer kako da poredite njih dvojicu? To je nemoguće. Federer je stariji pet godina, šest godina, bla-bla. Ne, ne možete, ali na papiru Nadal će ove sezone postati najbolji teniser svih vremena. Mislim da hoće - rekao je Vilander, koji nije ni pomenuo Đokovića.

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković

Vilander ističe da će Nadal gotovo sigurno osvojiti bar jedan grend slem ove sezone.

- Mislim da je Rafa veoma pametan, on je previše dobar igrač i ako on misli da može da osvoji mislim da to znači da je fizički dovoljno spreman da to i učini. Dakle, da, Rafa će osvojiti neki grend slem ove sezone, ali da li će postati broj jedan, ostaje da se vidi - kazao je Mats i dodao:

OPA, RAFA NA OVOME ZAVIDI NOVAKU! Rado bi od Srbina uzeo JEDNU STVAR, a ovako izgleda njegov savršeni teniser!

RODŽER U VELIKOM PROBLEMU! Federer gubi MNOGO BODOVA!

 

- Ovo je duga sezona sa Dejvis kupom, a sada i ATP kupom, pa mislim da će mu u jednom momentu u godini trebati pauza i to nikada nije dobro za rangiranje. Ali, da li on igra za rangiranje? Ne počinje od toga ali mislim da igra da osvoji grend slem i ako sve radi kako je zamislio ove godine, može da poželi i mesto broj jedan takođe, ali mislim da će pokušati da osvoji još jedan ili dva grend slema - zaključio je Vilander.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Федерер је освојио 15-естак ГРЕН-Слемова, док су се Надал и Ђоковић - "играли у песку"...!? Није имао ко да му се супротстави...Имао је потпун "монопол" на освајање Грен-Слемова 5 година... А без праве "конкуренције" - трофеј баш ништа не вреди...!! Тако и тих његових 15 Грен-Слемова...

penzos

pre 4 godine

ja ne razumem zašto vas toliko vređa, uznemirava komentar vilandera o đokoviću, on to radi da bi bio zapažen , jer drukčije nebi niko znao za njega, šta je on toliko znaćajno postigao u tenisu?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija